vrijdag 24 mei 2019

Wasmachine geeft wel water maar draait niet

Dus ik weer de machine aangezet, en er toen bij blijven staan ,om te kijken wat hij dee nou dat was niet veel. Hij pakte water en dat was het, je hoort wel dat hij de volgende stappen wil gaan doen,( klik klik klik ) maar hij draait niet. Wat is hier aan de hand.


Helaas draait de trommel niet meer. Wel neemt de wasmachine gewoon water op , alle lampjes branden normaal , maar de trommel draait niet.

Ook het water wordt normaal afgevoerd als je de machine op pompen zet. Wie geeft onds de GOUDEN tip? De machine pakt wel water en voert het water ook af, maar tijdens het wasprogramma en het centrifugeren staat de trommel stil. Het niet meer draaien van de wasmachinetrommel is gelukkig geen reden tot paniek, want het kan gemakkelijk worden verholpen. Controleer eens of de stekker van het apparaat wel goed zit aangesloten in het stopcontact.


De wasmachine van mijn vader werkt wel , maar de trommel wil niet meer draaien. Het zou dus de motor kunnen zijn, of de aansturing van de printplaat.

Of de pomp is verstopt of defect en blijft er water in de kuip staan. Dat kan de motor blokkeren, of stoppen ivm onbalans. Alles deed het behalve centrifugeren en gewoon tijdens het wassen draaien van de trommel. Na enig speurwerk op internet kwam ik erachter dat ik een wasmachine met koolborstels heb. Maar heb je die wel dan is de tip van Thijs en theDon zeker het nakijken waard.


Te weinig was geeft het risico op enorme trilling van de wasmachine met gevolgschade aan het apparaat. Bij te veel was, kan het wasgoed. Je kan de motor wel horen draaien , maar de trommel beweegt niet. Gelukkig kun je een aantal problemen zelf oplossen en heb je niet altijd een monteur of nieuwe wasmachine nodig. Een wasmachine geeft vaak met een storingsnummer aan wat er mis is.


Als de wasmachine wel draait maar het water niet afvoert, kan de afvoerslang geknikt of verstopt zijn. Forum Algemeen wasmachine pakt wel water , maar draait n. Ga terug naar het overzicht. Mijn whirpool pompt wel het water weg, maar hij draait niet meer.


Nu maakte hij al een tijdje een hoop kabaal met centrifugeren, waarschijnlijk zit er.

Handmatig kan ik de trommel wel ronddraaien , maar als ik de machine weer aanzet zie ik wel dat er een kleine aanzet wordt gegeven maar gebeurd er niets. Let op dat je er wel een emmer of iets dergelijks bij houdt Komt er niet genoeg water uit de kraan, dan ligt daar het probleem. De machine deed het prima maar van het n op andere moment draait de trommel niet meer. De trommel draait wel wanneer je hem handmatig ronddraait.


Pakt wel water en pomt het weer weg. Tjaa, niet iedereen heeft . Samsung EcoBubble van ongeveer drie jaar oud. Trommel draait niet meer. De motor hoor je wel , maar trommel draait niet mee. Bij het handmatig ronddraaien van de trommel geen weerstand.


Indesit wasmachine geeft raar geluid wanneer de trommel draait en draait ook een stuk . Ook in dit geval zijn er verschillende zaken die u kunt nalopen, zodat u een beter idee heeft waar de oorzaak van het probleem in uw wasmachine ligt. De deurschakelaar kan kapot zijn. Afhankelijk van het type wasmachine kan dit er de oorzaak van zijn dat de . Hoe maak je een wasmachine die draait niet of centrifugaat repareren.


De fix is geldig voor de. Misschien zijn er mensen die er verstand van hebben, ik dus niet. Mijn Beko wasmachine van een jaar oud doet raar. Zonet nog alleen laten centrifugeren aangezien hij weer bleef . Hij draait niet meer, ik hoor nog wel watergeluiden maken, pompen enzo, er staat ook nog water in, maar er gebeurt verder gewoon niets meer. Wasmachine pakt wel water daarna stopt hij er mee, zeefje schoon gemaakt maar helpt niet.


Na het water pakken hoor je de motor niet. Gister voor het laatst gewassen stoppen doorgeslagen programma was nog niet geheel klaar bleek achteraf. Vervangen en draaien maar weer.


Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben. Ook kan het zijn dat er een probleem is met de ophanging van de trommel of met de aandrijving van de trommel. In het ergste geval is het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts