dinsdag 8 mei 2018

Drinkglas bedrukken

Een gepersonaliseerd wijnglas, bierglas of één van de andere soorten glazen. Voor 16:besteld morgen in huis. Wie heeft er niet meerdere keren per dag een glas in zijn handen!


Kiest u voor bierglazen, theeglazen, dubbelwandige glazen, wijnglazen of een stijlvolle karaf? Laat u adviseren waar u op kunt letten op onze adviespagina! Bedrukte drinkglazen bestellen? Uw relaties zullen verrast zijn door de bedrukte glazen.


Bovendien zullen zij de gepersonaliseerde glazen dagelijks gebruiken, waardoor uw logo altijd in beeld komt. U kunt naar wens de glazen personaliseren, denk bijvoorbeeld aan glazen bedrukt met logo voor naamsbekendheid of laat uw drinkglas bedrukken met een. Bij ons laat je nu glazen graveren en bedrukken met jouw ontwerp. Zorg dat je klanten bij elke slok aan je denken en laat je glazen bedrukken. Kies voor een bedrukking met de look van glazen graveren of ga voor zeefdruk.


De glazen zijn door hun duurzame kwaliteit perfect geschikt voor gebruik als horeca glaswerk. Een bedrukt glas is een passende toevoeging aan de bestaande werkruimte. Bij andere bedrijven kunt u vaak glazen of porselein laten bedrukken vanaf stuks of meer.


Bij Serfiko bedrukken wij glazen of porselein al in een kleine oplage, zo bedrukken wij al glazen of porselein vanaf één stuk! Je kunt u bij ons een eigen glas laten bedrukken , bijvoorbeeld of als verjaardagscadeau of geboorte in . Van bierglazen tot longdrinkglazen. Wij hebben een uitgebreid assortiment. Wil je jouw bar, restaurant, hotel of onderneming in een nieuw jasje steken?


Interesse in glas bedrukken ? Bij Maxilia heb je al bedrukte glazen vanaf bij 100 . In onze collectie glazen vind je allerhande promotiemateriaal dat je kan bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Van wijnglazen tot waterglazen, van karaffen tot bierglazen. Keuze genoeg bij Pasco Gifts. Een persoonlijk glas laat je graveren. Wijndrinker, theedrinker of liefhebber van cognac.


Het graveren in een glas , is bij ons geen probleem. Ons assortiment, die we regelmatig vernieuwen, biedt voor iedere liefhebber het perfecte glas. Een glas graveren kan met naam, afbeelding of een persoonlijke . Glas of glazen graveren? Wij graveren wijnglazen,champagneglazen, bierglazen , en theeglazen naar wens.


Gegraveerde glazen zijn altijd een origineel cadeau. Op zoek naar een persoonlijk cadeau in glas ? Bij Brianto kan elk cadeau in glas laten graveren met een eigen tekst of figuur. Maak je ontwerp hier online! Voor het bedrukken van een dubbelwandig drinkglas zit u goed bij BudgetMokken! Bekijk de categorie Dubbelwandig glas en bestel uw bedrukte glazen online!


Door het serveren van drank in een wijnglas met opdruk, bierglas met opdruk of longdrinkglas met opdruk valt jouw naam direct op. In de horeca is een glas met opdruk de ultieme promotie. Op een feestje, terrasje of aan tafel komt een glas met logo prima tot zijn recht.


Glazen bedrukken voor optimale promotie. Nostalgie uit een glas ! Mondial Gifts is uw partner voor het bedrukken van een wijnglas, glazen en het bedrukken van uw bedrijfs servies. Maar ook voor een glazen trofee en vele andere leuke gadgets en relatiegschenken in glas. Wij kunnen alle glazen bedrukken met logo of tekst.


Indien gewenst kunnen wij meer posities of geheel rondom bedrukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts