maandag 28 mei 2018

Itho mechanische ventilatie

Met mechanische ventilatie kunt u eenvoudig, efficiënt en stil ventileren. U verbruikt tot wel minder energie en het levert meer gebruikscomfort op. Al jaren is Itho Daalderop voor velen een vertrouwde partner op dit gebied.


Mechanische ventilatiebox voor continue verversing. Verse lucht en zuurstof zijn continu nodig, de hele dag en door het hele huis.

Daarom installeer je een ventilatiebox, een mechanisch systeem dat vervuilde binnenlucht naar buiten afzuigt en weer verse lucht van buiten naar binnen aanzuigt. Het systeem functioneert . Constante ventilatie in woon-, leef- of werkruimte is erg belangrijk. Schadelijke stoffen krijgen door goede ventilatie geen kans om zich op te hopen.


Dus door ventilatie in huis voorkomt u eventuele gezondheidsproblemen. Ieder huis is echter uniek en voor elke situatie zijn er andere ventilatiesystemen. Koop of Verkoop itho op Marktplaats.

Een mechanische centrale ventilatie -unit is gewoonlijk via een Perilex stekker in drie standen in te stellen. Om de nieuwe Itho Ecofan CVE in drie standen te kunnen schakelen heb je daarvoor twee schakeldraden nodig en een fasedraad. Helaas was er hier maar een schakeldraad waardoor de box niet . Uit onderzoek van Stichting HIER klimaatbureau blijkt dat bij miljoen huishoudens met mechanische ventilatie nog een oude (wisselstroom) ventilatiebox hangt.


Feenstra vervangt uw huidige ventilatiebox ( ongeacht welk merk) met de rode Comfofan S van Zehnder of de blauwe CVE ECO-RFT van Itho. Welke mechanische ventilatiebox is de energiezuinigste, beste of goedkoopste ventilatie. Wilt u weten hoe u een Itho CVE ecofan ventilator box kunt monteren? Dan zou deze video u kunnen. Vanaf €10- GRATIS thuisbezorgd!


Ventileren biedt bovendien een uitkomst aan beslagen spiegels en ramen in de badkamer, het gebrek aan zuurstof door dichtgestopte naden en kieren en nare luchtjes op het toilet. Itho Daalderop, een begrip op het gebied van mechanische ventilatie , levert centrale-, vraaggestuurde- en warmteterugwinningssystemen die . Voor het creëren van een gezond binnenklimaat is ventilatie van essentieel belang. Vocht en schimmels krijgen zo immers geen kans om zich in huis te nestelen. Gezien de goede isolatie in de huidige woningbouw is naast natuurlijke ventilatie via open ramen en deuren, ook mechanische ventilatie onmisbaar.


Wil je weten hoe dit werkt?

Lees dan eerst de informatie op deze pagina. Voor een goede werking van de ventilatie is het namelijk belangrijk dat alle onderdelen goed op elkaar worden afgestemd. En dat de ventilatie voldoende capaciteit heeft én . De Itho ventilatiebox Ecofan bespaart 2kWh.


Gratis offerte bij installateur Meppelink: voor een vakkundige installatie en advies. Naast mechanische ventilatie en warmteterugwinning, biedt Itho Daalderop nog een optie: vraaggestuurde ventilatie. Dit systeem gaat nog een stapje verder.


Door rekening te houden met CO2-metingen in alle ruimtes en de luchtvochtigheid in de badkamer gebeurt het ventileren geheel automatisch. Bij Itho Daalderop is er een groot aanbod te vinden in ventilatiesystemen voor mechanische ventilatie. Duurzaam, energiezuinig en stil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts