maandag 7 mei 2018

Tv wegwerken in schouw

Schouw waarin tv en boxen zijn weggewerkt. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Als de schuifdeur dicht is, zie je werkelijk niks en lijkt de schouw hieronder juist strak en rustig met enkel aandacht voor de open haard. Strakke schouw waarin de tv incl boxen e.

Zijn weggewerkt , als ook een led- haard. Sumatra 1 Purmerend - HR Makelaars. The Hangman No Stud TV Hanger will hang any LED thin screen TV in less time than it takes to unpack it. Consists of two interlocking aircraft-grade aluminum brackets.


One bracket attaches to the. Prachtige ingewerkte schouw. Je kunt de TV plaatsen op een wandplankje of indien mogelijk, op de schouw. Je zou zelfs een inham kunnen creëren in het formaat van de TV voor een nog strakker .

Ik ben een verbouwing aan het voorbereiden. Ik wil een nieuwe tv aanschaffen en deze als het mogelijk is inbouwen in de schouw. De schouw is opgetrokken. We krijgen veel vragen van onze klanten en interieurarchitecten over het plaatsen van een televisie boven een haard. Vaak scheelt het veel ruimte om de televisie en haard in te bouwen in dezelfde koof, daarnaast zijn de haarden van tegenwoordig mooi strak van vormgeving en dat past uitstekend bij een televisie.


De flatscreen tv komt dan tevoorschijn gepopt uit het horizontale vlak, hopelijk kan die dan ook nog een paar graden draaien. Ik zie je zo direct nog geen receiver, HTPC enz wegwerken in dat kleine hoekje. Haard staatin het midden omdat daar ook de schouw aanwezig is in het huis.


Staat de TV aan is, het een volwaardige TV. Samen met Effect interieurbouw uit Lisse is de haard bedacht. Hier is gebruik gemaakt van een elektrische haard. Er is dus ook geen rookkanaal nodig. Kabels en apparatuur zijn volledig weggewerkt.


Altijd al een televisie boven de haard gewild? Je komt erachter welke haard het meest geschikt is, én wat de aandachtspunten zijn. Of uw kachel of haard nu op hout, bioethanol of gas werkt, niets is ons onmogelijk. Design en functionaliteit gaan perfect samen en .

Afwerking is dan net als de schouw. De combinatie met een TV en apparatuur is ook mogelijk, waarbij de snoeren ook nog eens mooi weggewerkt kunnen worden. Wij leveren en installeren haarden en kachels van a tot z. We hebben eigen vakmensen dus u heeft maar aanspreekpunt, ook de service na de installatie verzorgen wij zelf. In onze hedendaagse maatschappij vormt het tv -meubel vaak het hart van de woonkamer. Om het tv -meubel aan te passen aan je eigen noden kan je kiezen voor een meubel op maat.


Snoeren weggewerkt in de muur (bij ons zit de garage achter de tv -muur, kan makkelijk dus). De tv is bijna overleden (alsof we naar een projectie op nat behang kijken). Soms staat er nog een laptop bij, met kabels, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts