maandag 7 mei 2018

Kinderfeestje dordrecht

Piratenfeesten, Prinsessenfeestjes tot en met de binnenspeeltuin u vind ze allemaal op deze website. Kinderfeestje organiseren in Dordrecht ? Als je slim bent, vier je het kinderfeestje van je zoon of dochter lekker buiten de deur. Zo voorkom je dat Willempie die leuke vaas van de kast stoot of dat Fleurtje haar snotjes aan je muur smeert.


En wij van indebuurt willen je best een handje helpen door de leuke plekken voor kinderfeestjes in Dordrecht.

Kom gezellig met je beste vriendinnen of vrienden naar CreaMies! In de regio Dordrecht vindt je het gezellig atelier van CreaMies in Zwijndrecht waar onder deskundige begeleiding kinderfeestjes worden . Ben je jarig of heb je iets anders te vieren ? Kom dan snel naar GO-KART-IN! Wij hebben kei gave kinderfeestjes met karten, lasergamen en andere gave dingen!


Tijd voor een kinderfeestje ? Erg leuke kinderfeestjes voor blije gezichtjes en relaxte ouders.

Inschrijving voor een kinderfeestje. Bij sterrenwacht Mercurius weten wij er raad mee! De kinderen worden tot uur lang bezig gehouden. Eerst wordt er een presentatie . Theetuin met winkel bij Shirefokkerij en melkerij. Een bezoek aan Shirestal De Griendheuvel is een origineel idee voor kinderfeestjes ,. Een leuk en spannend kinderfeestje : klimmen in onze klimhal in Dordrecht.


Samen met je vriendjes klimmen naar de top van de klimmuren in Dordrecht. Zodra u aangeeft welk themafeest uw voorkeur heeft, nemen we contact met u op. Dan hoort u op welke locatie het feestje gehouden wordt. In Dordrecht en omgeving bieden wij geheel verzorgd sportieve kinderfeestjes aan met dans, bootcamp, outdoor lasergame en bubbelbal (nieuw!).


Of het nou buiten in de natuur is of binnen in een gymzaal, met ons aanbod maken wij jouw feestje . Stoer kinderfeestje bij TeamBiesbosch. Bouw je eigen schip, beklim de mast en kijk uit over de zee! LEIJNS Creative Greenhouse is dé plek voor (haak)workshops en craft dates in Dordrecht.


De Ambachtshoeve is een zuivelboerderij in het hartje van Brabant.

Hier wordt de (weide)melk met veel aandacht en passie. Compleet verzorgde kinderfeestjes met een actieve wending voor een goedkope prijs. Lekker klimmen met een instructeur. Welk kind wil dat nou niet?


Adres: Baanhoekweg Dordrecht. Bij zomerse temperaturen kan het zijn dat wij gesloten zijn. Locaties: Kinepolis Dordrecht : ontvangst met versierde tafel en ranja. Cadeautje voor de jarige.


Kidsbox met popcorn, drankje en een lolly. Na de voorstelling zullen er pannenkoeken worden geserveerd. Een goochelshow op jouw kinderfeestje ! Alex Buijk, is een super goochelaar en maakt van elk feestje een top feestje met een succesvolle voorstelling! Veel interactie en vooral veel MAGIC! Het coolste feestje ooit.


Je zult merken dat zij de ervaring in huis hebben om een verjaardagsfeestje echt speciaal te maken. Wil je even iets anders? En… de jarige krijgt een kadootje!


Mad Science komt naar jou toe, speciaal voor de jarige! Je kinderfeestje vieren op een boerderij in de omgeving van Dordrecht ? Dan ben je bij Melkveebedrijf Commijs in Maasdam aan het juiste adres. Een uniek kinderfeestje op een bijzondere locatie in de mooie omgeving van Dordrecht , waar de kinderen heerlijk kunnen uitwaaien in de buitenlucht. De jarige zal tijdens het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts