dinsdag 8 mei 2018

Reanimatiecursus apeldoorn

Volg een reanimatiecursus in Apeldoorn. Binnen minuut online ingeschreven. In een reanimatiecursus leer je reanimeren en een AED bedienen. Je weet daarna hoe je moet handelen bij een hartstilstand. Meld je aan voor een reanimatiecursus in jouw buurt.


Reanimatiepartners van de Hartstichting verzorgen reanimatiecursussen in het hele land. Je krijgt les van een erkend instructeur van de . Onze afdeling van het Rode Kruis biedt de cursus regelmatig aan, want jij wilt toch ook leren een ander te helpen? Bekijk vergoedingen voor een reanimatiecursus.


Als je bij KNV EHBO, afd. Apeldoorn een reanimatiecursus volgt, wordt deze mogelijk vergoed door je zorgverzekering! Dan kan het lonen om over te stappen naar een zorgverzekeraar die je reanimatiecursus. Deze site gebruikt cookies om ervoor te . Wij proberen de site regelmatig te actualiseren. Mocht u iets belangrijks missen, kunt u contact opnemen met het secretariaat.


Ja, ik wil een (herhaling) reanimatiecursus doen! Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! EHBO Cursus in Apeldoorn volgen? In samenwerking met Rode Kruis Afdeling Renkum-Wageningen worden er 1- uur durende reanimatiecursussen aangeboden waarbij men de beginselen van het reanimeren in de vingers krijgt. We zijn langsgeweest bij het glazen huis!


Bied binnen minuten na een. Ook jij kunt meedoen aan Apeldoorn Reanimeert. Bij een reanimatiecursus leer je wat een hartstilstand is en hoe je het herkent. Daarnaast leer je hoe je moet reanimeren én hoe je een AED aansluit en gebruikt. In april, mei en juni worden zowel de nieuwe cursussen als de herhalingscursussen in onze trainingsruimte in Apeldoorn gegeven.


Ter ere van het 50-jarig bestaan sprak wethouder Paul Blokhuis de aanwezige deelnemers van Trim Apeldoorn toe met een rake typering:. Met Save-Me heb je altijd je actuele persoonlijke en medische informatie bij je, zodat je in geval van nood de juiste hulp krijgt en thuisblijvers op de hoogte worden gebracht. Voor een kort filmpje zie . Wil je meer weten over Save Me, kijk dan op de website van het bedrijf.


Op vrijdag en zaterdag december organiseert de afdeling Apeldoorn van het Rode Kruis namelijk voor de tweede keer een reanimatiemarathon. In slechts uur tijd kan iedereen de belangrijkste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts