dinsdag 22 mei 2018

Koelkast inrichten

Met deze tips heb je een opgeruimde en schone koelkast. Je trekt het dienblad zo uit de koelkast en je vindt direct wat je nodig hebt. Keuken inrichten Comments. Als je samenleeft met een pietje precies, dan weet je vast dat er meer manieren zijn om de vaatwasser verkeerd in te laden dan om te falen op het Groot Dictee der Nederlandse Taal.


Maar wist je dat de koelkast. Lokt één blik in de koelkast al een flinke zucht bij je uit?

Dan ben je toe aan een grondige reorganisatie van je ijskast. Wij leggen je uit hoe je je koelkast op de meest handige manier inricht. Wie denkt dat een koelkast netjes inladen en regelmatig schoonmaken volstaat, kan best onderstaande tips in achting nemen.


Waarom je de koelkast op een bepaalde manier moet indelen, zodat alle producten zo goed mogelijk bewaard worden. De koelkast gebruik je optimaal wanneer je de producten op de juiste plek bewaart. De temperatuur in de koelkast verschilt namelijk per plank.


Over het algemeen geldt dat de plaats boven de groentelades het koudst is. Het kan soms voorkomen dat het andersom is.

Bijvoorbeeld bij koelkasten met een vriesgedeelte . Niet alleen kan jij de planken indelen zoals jij dat wilt, ook de deur kan je volledig naar eigen inzicht inrichten. Dankzij het CustomFlex systeem heb je nooit meer last van producten die niet meer in de deur of op een plank passen. Met CustomFlex kan je de koelkast indeling helemaal naar eigen inzicht inrichten. Eten en drinken blijft langer goed als je het op de juiste manier bewaart. Hoe haal je het optimale uit je koelkast , vriezer en voorraadkast?


En wat is eigenlijk de ideale temperatuur voor je koelkast ? Eten is langer houdbaar als . Zet je koelkast op °C. Gemiddeld gooien Nederlanders elk jaar ruim kilo voedsel in de vuilnisbak. Door eten op de juiste manier te bewaren, houd je ze het langst goed.


Dat kost een gezien al gauw 3euro per jaar. Een gedeelte daarvan kan voorkomen worden door voedsel beter te bewaren zodat het minder snel bederft. Kassa Groen en Roy van der Ploeg van het Voedingscentrum geven tips. Bewaar restjes in afgesloten opbergdozen die je vacuüm kunt trekken en behoud ze niet langer dan twee dagen – na drie dagen zijn ze ondanks de koude van de koelkast vatbaar voor bacteriën. Eten bewaren is niet gelijk aan gekoeld bewaren.


Je koelkast inrichten wil dus ook zeggen: verwijderen wat daar niet thuishoort.

Deze voedingsmiddelen bewaar je beter niet in de ijskast (ook al dacht je misschien van wel):. In het bezit van een nieuwe koelkast ? Zo richt je de koelkast ideaal in en bespaar je energie. Een kleine keuken inrichten kan een ware nachtmerrie zijn. Dit valt op te lossen met wat andere tips en trucs aangaande de inrichting en kleurgebruik.


Een gigantische Amerikaanse koelkast , een grote oven en een ruimte diepvriezer lijken niet te combineren met een kleine keuken. Maak je koelkast van top tot teen schoon en deel je koelvakken beter in. Bespaar ruimte, energie en voeding door je koelkast beter te organiseren.


Stop je net als ik je boodschappen op vrij willekeurige plaatsen in je koelkast ? Dat is niet verstandig, zo bewijst deze video van Bosch. De plek waar je het voedsel in je koelkast bewaart is namelijk van groot belang voor de houdbaarheid ervan. Kijk de video en doe het voor de rest van je leven goed: . Welke simpele maatregelen kan je nemen om het energieverbruik van je koelkast of diepvriezer zo laag mogelijk te houden?


Dit kost extra elektriciteit, want een vochtige koelkast vergt meer energie dan een droge koelkast. Bij HelloFresh proberen we altijd te zorgen voor zo min mogelijk verspilling. Dat doen we door waar we kunnen afgepaste hoeveelheden bij je te bezorgen, en door je tips te geven over het bewaren en gebruiken van de producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts