vrijdag 3 augustus 2018

De regentenkamer leiden

Vergaderen in Leiden op stand! Onze oude Tuinzaal in Boutique Hotel Huys van Leyden is meer dan 4jaar oud. Een ideale locatie voor uw vergaderingen, intensief overleg of heisessies.


U bent verzekerd van privacy, goed gastheerschap en bovenal, een geslaagde dag! Geschikt voor maximaal personen in .

De Regentenkamer sluit de deuren. Dit weekend wordt na 3jaar de sleutel voor de laatste keer omgedraaid. De regentenkamer in het Poortgebouw is een van de pronkstukken van het Hof. Zoals de aanduiding al weergeeft komen de regenten in deze kamer bijeen bij het uitoefenen van hun bestuurstaak. De inrichting en aankleding is van oudsher in belangrijke mate intact gebleven, al is de moderniteit er niet geheel aan . Op de eerste verdieping van het poortgebouw bevindt zich de regentenkamer waar vele familieportretten en portretten (conterfeitsels) van de stichters hangen.


In de stichtingsbrief bepaalden zij dat . Capaciteit: - personen.

KaartgegevensImage may be subject to copyright. Dat maakt jouw mening nog belangrijker! Deel dan nu jouw ervaring!


Burgemeester Henri Lenferink zei bij het 3jarig bestaan, dat deze verloren parel in de Leidse binnensta meer gebruikt moest worden. De uitstraling van de 18e eeuw gecombineerd met moderne faciliteiten. De zaal heeft grote wandschilderingen en veel daglicht! Kan geheel privé worden afgesloten.


Ideaal voor intensieve vergaderingen of heisessies. Interieur met trapje bij de regentenkamer met op de trap tinnen weeshuiskannen en links deels een weeshuis-bank met wapens. Erfgoed Leiden wil collecties waar mogelijk vrij . Het bestuur was en is nog steeds in handen van een college van regenten, dat vergadert in de regentenkamer in het poortgebouw. De zeldzaam authentieke zaal is een ideaal decor voor een groot aantal uiteenlopende activiteiten, zoals . Pieter Loridanshofje te Leiden. Jan Michelsz Hofje te Leiden.


De Burgerwacht Oegstgeest. DLeiden organiseert op woensdag oktober vanaf 19.

ZZP- Café in de Regentenkamer aan de Oude Vest 159A. Tweede Kamerlid Steven van Weyenberg en Robert Strijk, wethouder Economie en Binnensta zullen ook aanwezig zijn bij de discussieavond. Dis ervan overtuigd dat . Bus from Leiden Central Station to hotel Het Haagsche Schouw. Den Haag (in front of the hotel).


Lorenzo was jarenlang uitbater van de Regentenkamer in het Meermanshof. Een unieke maar kwetsbare locatie, die inmiddelsvoor publiek gesloten is. Dezelfde intieme en elegante sfeer van vervlogen tijden brengt hij nu terug in zijn nieuwe ambiance.


Heeft gehangen op de regentenkamer van het St. Search for: “To assess the scientific state of the art on the effect of saturated fatty acid (SAFA) consumption on the risk of coronary heart disease and stroke. De aanwezige diakenen, kerkeraadsleden en predikanten werden met geweld verwijderd.


Omdat de acht nieuwe regenten zonder de sleutels van de . De authentieke 17e-eeuwse zaal leent zich voor vergaderingen, borrels, diners en veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts