woensdag 22 augustus 2018

Reanimatiecursus online

Leer online de noodzakelijke kennis van reanimeren en het gebruik van de AED. Je leert de basis door middel van leuke filmpjes en interactieve kennistoetsen. Leren Reanimeren en hoe je een Automatische Externe Defibrillator (AED) moet gebruiken zijn de. In een reanimatiecursus leer je reanimeren en een AED bedienen.


Je weet daarna hoe je moet handelen bij een hartstilstand.

Meld je aan voor een reanimatiecursus in jouw buurt. Je krijgt les van een erkend instructeur van de . Levendige en leerzame lessen. Reanimatiecursussen met instructeurs uit de ambulancezorg. Wij verhogen overlevingskansen met onze reanimatie- en AED training. Heb je een FBTO Zorgverzekering.


Nu is het moment om een reanimatiecursus te volgen!

Hebt ú het wel eens gezien? Iemand ligt op straat, mensen staan er omheen, 1is gebeld. Hartstilstan zeggen omstanders . De reanimatiecursus sluit je af met een praktijksessie bij jou in de buurt.


Je gaat wat je hebt geleerd tijdens de online theorie toepassen in de praktijk. Tijdens de praktijksessie leer je reanimeren, een AED gebruiken, wat te doen bij verslikken of stikken en hoe om te gaan met een bewusteloos slachtoffer in een noodsituatie . De E-learning site voor Sportduiken en eerste Hulp opleidingen, workshops en Zuurstof trainingen. Onafhankelijke NIKTA gecertificeerde AED opleider √ Vergoed √ €4- p. JTI Opleidingsinstituut verzorgt cursussen in Peel en Maas op locatie.


Direct online inschrijven! De ParoPraktijk Heerhugowaard organiseert een reanimatiecursus (met AED) voor tandartsen, mondhygiënistes en assistentes. De theorie van het reanimeren wordt uitgeleg tevens geoefend.


Maximaal cursisten in een groep. Informeer bij uw ziektekosten verzekering naar mogelijkheden voor vergoeding van . In de online vergoeding staat de hoogte van de vergoeding en de voorwaarden. Wij vergoeden preventieve cursussen alleen bij aanbieders waarmee wij afspraken hebben gemaakt.

Je geeft zelf aan dat je niet aangesloten bent bij de . Zoekt u een landelijke online BHV-aanbieder, voor een scherpe prijs, dan kunt u bijvoorbeeld eens kijken bij 101BHV. Hoewel AEDvoordelig zelf geen opleidingen aanbiedt, kunnen wij u uiteraard wel helpen met het zoeken naar een goede opleider. Neemt u dus gerust contact met ons als u een goede . Vraag uw eigen zorgverzekeraar of deze de EHBO of reanimatie cursus vergoedt zodat u deze bij 360Veiligheid in Arnhem kunt volgen. Test je kennis over reanimatie. Handig voor het examen of volgen van een cursus.


De vereniging biedt daarom dit cursusjaar reanimatiecursussen aan voor een gereduceerd tarief van € 2-. De cursus leidt op tot gediplomeerd Hulpverlener bij Hart incidenten duurt, één les avond en kost euro all in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts