woensdag 29 augustus 2018

Zolder opbergsysteem

Extra bergruimte creëren onder een schuin dak? De zolder is naast een ruimte voor een (extra) slaapkamer, vaak nog steeds een bergruimte. Bekijk de klus op praxis. Als je die twee wil combineren en niet tussen de (oude) spullen wil slapen, is onderstaande klus voor écht wat voor jou.


Verzameld door Deenen op Welke. Met True Plexat kunt u snel en gemakkelijk uw zolder of andere ruimte met een schuine wand ombouwen naar een slaapkamer.

Door gebruik te maken van onze slaapoplossing en opbergsysteem creëert u ruimte en rust op zolder. True Plexat is de perfecte oplossing om uw rommelzolder te veranderen in een stijlvolle . Een opgeruimde berging of zolder ? Met het ALGOT opbergsysteem kan je alle kanten op. De onderdelen kunnen op diverse manieren worden gecombineerd en zijn daardoor eenvoudig aan te passen aan je behoefte en de beschikbare ruimte. Je ziet wat je allemaal nodig.


Voor dit project wilde de betreffende klant graag een opbergsysteem op zolder met schuin dak. Opbergsysteem op zolder.

De wens van de klant was dat de kast onder het schuine dak vrij toegankelijk en stoer moest ogen. Iedereen heeft ruimte nodig. Veel huizen beschikken over kamers, een zolder of loft met een afgeschuinde wand.


In die gevallen biedt een zolder opbergsysteem op zolder óf meer berg- óf meer woonruimte. Tijd voor de grote opruiming! Of het nu de garage, zolder , woonkamer of keuken is, een opbergrek is een handige tool als je je spullen overzichtelijk wil bewaren.


Ophangbaar, verstelbaar of verrijdbaar? We hebben het allemaal, kijk snel verder. Haal je verzameling cd's uit het stof en plaats ze in een opbergsysteem van VCM. VCM CD DVD opbergmeubel. Ga je voor eiken- of beukenhout?


Schuifdeuren voor de badkamer, welke mogelijkheden zijn er? Zelfbouw schuifdeuren (Basic). Hoe breed zijn schuifdeuren? Rondslingerend speelgoe documenten of prullaria?


Berg alls netjes op in opbergboxen of manden. En het zware werkgereedschap, dat plaats je natuurlijk in een van onze ijzersterke opbergkasten.

Wedden dat je in ons ruim assortiment ook voor jouw interieur het gepaste opbergsysteem vindt ? Hoe gebruik je de hoogte zonder te veel ruimteverlies? Op een zolder in een jaren huis is een slaapniveau voor de kinderen gerealiseerd. Een ganzentrap verbindt de kamer met het slaapgedeelte.


De klimtrap, kast en trap in een, neemt een minimum aan ruimte in maar is toch goed beloopbaar. Gedetailleerde omschrijving: Beste, Op zolder hebben we rondom schuine wanden waar wij graag een schuifdeur systeem geplaatst willen hebben. Lengte totaal schuifwanden systeem = ca.


Mochten er vragen of opmerkingen zijn hoor ik dat graag. Mensen met een zolder en een schuin dak lopen soms wel eens tegen het probleem aan dat ze de ruimte niet goed kunnen gebruiken. Wanneer je een zolder gaat inrichten is het verstandig om bijvoorbeeld een kledingkast op maat te laten maken.


Veel mensen weten het niet maar een schuine wand kast kan zoveel meer . Ook handig bij het verhuizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts