vrijdag 31 augustus 2018

Ijskoffie dolce gusto maken

Maak hem nog verfrissender door ijsblokjes toe te voegen. Zoals jullie misschien weten probeer ik sinds een tijdje koffie te leren drinken (zie dit artikel). Veel van jullie stelden voor om koffie te leren drinken door te beginnen met cappuccino of Iced Coffee. Nu heb ik sindsdien twee bakjes cappuccino op, en eerlijk gezegd heb ik daar niet heel erg van genoten.


Dan is een glas verkoelende ijskoffie maken de perfecte manier om toch aan je cafeïne te komen! Vanmiddag zelf ijskoffie geprobeerd te maken.

Bolletje vanilleijs en daar. Mijn moeder deed vroeger altijd (jaar geleden voor er hier ijskoffie gedronken werd) een blok roomijs in de blender daar oploskoffie en melk bij en dan mixen. Leun achterover en geniet van een zonnig moment, maar vergeet met de bereiding dit keer niet op de machine de hendel naar links te doen! Hetzelfde geldt voor het kopen van kant-en-klare ijskoffie in de supermarkt. IJskoffie maken : Leuke recepten voor zelf maken ijskoffie.


Je kunt natuurlijk ook zelf heel goedkoop ijskoffie maken en dat is minstens zo lekker en nog leuk ook. Maak kennis met dit uitgebreide koffiesysteem. Beide systemen werken met cups of capsules.

Ontbrekend: ijskoffie bol. Daarom vind je meer dan heerlijke. Een volle espresso met romige melk, maar dan in de vorm van ijskoffie. Je hoeft geen barista te zijn om de beste koffie te kunnen maken.


Dolce Gusto is meer dan koffie alleen: Dolce Gusto staat voor creativiteit. Elke doos bevat koffie- en melkcapsules waarmee je 8 . This Pin was discovered by Béatrice DeJaeger. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Met de handmatige besturing kun je heel simpel de lekkerste creaties maken , helemaal naar jouw smaak. En dankzij de bar pompdruk geniet je niet alleen van een professionele . Ook zijn er capsules voor bijvoorbeeld ijskoffie en ijsthee.


Het aanbod koffiesmaken is uitgebreid en we hebben voor iedereen wel íets. Een heerlijke ijskoffie met een mix van romige melk en intense espresso. Bestel nu de KRUPS DOLCE GUSTO GENIO KP160T (KRKP160T10) online bij Vreys Electro - Lommel.


Op werkdagen voor 22h bestel morgen gratis thuis. De Latte Macchiato Vanilla is een variant van de Latte Macchiato met een heerlijke vanille smaak. De koffie bestaat uit laagjes melk, espresso en vanille.

Er zijn bijvoorbeeld koffiecapsules voor ijskoffie en ijsthee te koop. Hiermee kunt u bijvoorbeeld met een Lungo capsule en een melkcapsule een Latte macchiato maken. Zomerse Iced Coffee recepten.


IJskoude koffie recepten om de zomer mee door te komen. Je kunt hem echter ook gebruiken om andere warme en ook koude dranken te maken. Zelfs ijskoffie en ijsthee behoren tot de dranken die je met dit apparaat kunt maken !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts