vrijdag 17 augustus 2018

Riverdale showroomkeuken

Fan van de prachtige woonaccessoires van Riverdale? Kies dan voor een hoogwaardige Riverdale - keuken van Tieleman. Dit zijn gloednieuwe keukens met een brocante uitstraling. Ideaal voor in jouw Riverdale-inrichting.


Kijk op de website voor meer informatie. En omdat niemand hetzelfde is, is de keuken in drie varianten en prijsklassen verkrijgbaar, natuurlijk in de vertrouwde kleuren wit, zwart en naturel, het DNA van Riverdale. Het eigentijdse karakter, de romantische stijl en het stoere tintje, het zit allemaal in de keuken en is terug te vinden in onze zintuigprikkelende collecties . Keuken is gedemonteerd en staat in opslag.


Uiteraard kan apparatuur naar wens geleverd worden. Werkblad: Graniet leather. Afmetingen: 3x 292cm Eiland 1x 1cm. Extra informatie: Riverdale keuken massief hout Unieke massief houten keuken van Riverdale. Inclusief veel decoratiemateriaal.


Of je nu romantisch ontbijt met zijn tweeën, rumoerig luncht met het hele gezin of een lekker diner kookt met je vrienden: in de Riverdale keuken beleef je de gezellige sfeer en geniet je iedere dag! Bij de verkooppunten is iedere Riverdale showroomkeuken gestyled met de keukenaccessoires van Riverdale. In onze keukenshowroom zijn recentelijk vele nieuwe keukens geplaatst, veel nieuwe moderne en landelijke opstellingen van Vivari maar ook hebben we nog hele fraaie Riverdale keuken , welke nog in de uitverkoop is i. Kom een kijkje nemen bij ons voor de mogelijkheden voor . Met een passie voor keukens al ruim jaar een begrip in Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Leidschendam e. Van de eerste kop koffie tot het laatste glas wijn Riverdale is Nederlandse kwaliteit en internationale allure in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Vol trots presenteren wij de Riverdale keuken ! In samenwerking met Riverdale heeft de Probewa Keukengroep een prachtige tijdloze keuken ontwikkeld.


Bent u op zoek naar een Riverdale keuken ? Op onze website vindt u een grote collectie Riverdale keukens. Bezoek ook onze inspiratieruimte in Eemnes. U kent Riverdale waarschijnlijk al van de talloze woonaccessoires die in veel winkels te koop zijn. Deze keuken is een combinatie van een eigentijds romantische stijl en een stoer tintje. Schitterende mat witte showroom keuken van het merk Riverdale.


De Riverdale keukens zijn leverbaar met een witte, naturel of . Klassieke stijl, hoge kwaliteit fronten met houtnerven. Helemaal compleet met AEG apparatuur, quooker en composiet stenen werkblad. We ontvingen op de redactie een interessant bericht over een interessante keuken: de Riverdale - keuken. Dat heeft niet alleen met verkoopcijfers te maken, maar ook met beleving. SieMatic Classic, Urban en Pure.


Alle stijlen van greeploos design tot klassiek kunt u in onze showroom vinden. Ontdek ook de Riverdale keuken. Deze robuuste Riverdale keuken heeft een uitgesproken landelijk karakter door de bijzondere afwerking van de paneeldeuren met de typische Riverdale knopgrepen.


De sfeervolle accessoires van Riverdale maken de keuken tot een schitterend geheel. Door de speciale maatvoeringen en fraaie regalen zorgt . Grootste woonboulevard van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts