vrijdag 10 augustus 2018

Wasmachine trommel loopt aan

Er zat een baby sokje tussen de trommel en het beton. Die heb ik er met een pincet uit kunnen halen. Trommel nieuwe wasmachine loopt stroef - Forum.


Wasmachinetrommel loopt aan - Forum Wasmachines. Wat te doen als je wasmachine-trommel een krakend en piepend. Plots begon hij tijdens het.


Tijdens normaal draaien programma niks aan de hand maar bij centrifugeren enorm kabaal dat ik hem. In het begin stadium van kapotte wasmachine lagers zal er een zacht gerommel te horen zijn die snel zal Toenemen tot een luider Krijsend geluid. Controleer of de wasmachine trommel soepel draait door met de hand de trommel rond te draaien.


Als het rond draaien niet soepel aan voelt maar er speling . Verwarmingselement verwijdert en gecontrolleerd of er iets zat, maar niets. Van oudere wasmachines zijn lagers en de motor vaker het probleem. Als je die onderdelen langsloopt kan je wellicht het probleem . De reparateur heeft de wasmachine open gemaakt van boven en hem aangezet.


Hij had al snel door wat het euvel was. Tussen het wasmachinerubber en de trommel zit een ruimte en daar was een babysokje tussen gekomen! De trommel van de wasmachine loopt aan door een simpel babysokje! Reparatie zal dan geen eenvoudig klusje zijn, omdat nu ook het trommelkruis en de trommel zelf vervangen moeten worden.


Bij een kunststof kuip zal in het uiterste geval het achterdeel vervangen moeten worden. Zo kan een wasmachine reparatie van 1euro (gemiddelde prijs van lagers vervangen) al snel meer dan . Heb jij problemen met een niet draaiende wasmachine trommel ? Type klus: Reparatie witgoed. Wat is het E-nummer van het apparaat? Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Beweegt, schudt, trilt, kan onafhankelijk van het casco bewogen worden.


Hallo, Mijn wasmachine (Samsung eco buble, jaar oud ofzo) sluit blijkbaar zijn eigen watertoevoer niet 1 af. Ik merkte dit aan twee zaken : de regenwaterpomp springt om de 4-minuten aan (model zonder drukvat). Sinds vandaag loopt mijn wasmachine trommel vast bij het draaien.


Probleem is vanmorgen ontstaan. Ik had de wasmachine aan voor normaal. Ook tijdens het centrifugeren.


Het enige wat me opvalt is dat de trommel heel snel heen-en-weer schud alsof een van de contragewichten verkeerd zit. Als ik de wasmachine leeg centrifugeert loopt het als een bentley! Als de machine uit staat, draai eens met de trommel rond.


Als deze dan ook een raar geluid maakt zijn het je lagers. In de meeste gevalle is het dan niet rendabel meer om in iedergeval te laten repareeren. EDIT, Aan de hand van je laatste post mogen wij concluderen dat het (bijna zeker) je lagers zijn. Als de trommel van de masmachine niet meer draait, kan er een probleem zijn met de motor aandrijving of de electra. Versleten koolborstels zijn vaak de oorzaak.


De kosten van vervanging zijn niet hoog. En met nieuwe koolborstels kunt u weer zorgeloos wassen. Op deze pagina vind je.


Wanneer je wat water in de vaste afvoer giet en de afvoer overloopt heb je te maken met een verstopping. Opgelost: tijden het wasprogramma hield de wasmachine er mee op de trommel draaid niet meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts