dinsdag 12 maart 2019

Airco servicebeurt

Je airco koelt niet zo goed meer. Maar hoe komt dit en wat kun je er tegen doen? Gevolg: de koelcapaciteit van de airco wordt minder, waardoor de temperatuur in de auto steeds langzamer daalt. Een goedwerkende airco zorgt ervoor dat in de winter de ruiten niet beslaan en de lucht op een warme zomerdag lekker koel is.


Vaak wordt er tegen de zomer geadverteerd met een aircoservicebeurt voor een bedrag tussen de € en € 100.

Voor dat geld wordt de airco nagekeken en bijgevuld. Vakgarage adviseert een jaarlijkse controle en eens per jaar een airco service beurt. Voorkom dure reparaties en maak gebruik van de gratis Vakgarage Aircocheck! Wilt u weten hoe goed uw airco nog werkt? Kom dan langs bij Vakgarage voor de Aircocheck.


Onze specialisten controleren gratis de . Vertrouw dan op de efficiënte airco service van Euromaster, of op de combinatie airco service en fris.

Alle onderdelen van uw auto aircosysteem worden nagelopen, en uw complete airco in de auto wordt gecontroleerd en schoongemaakt. Na het bijvullen, wordt uw . Bekijk hier wat de airco servicebeurt inhoudt? Gemiddeld moet een airconditioningsysteem om het jaar worden bijgevuld. Hiermee houdt u de koelcapaciteit optimaal.


Bovendien raden wij u aan om de airco eens per jaar te laten nakijken en reinigen. De aangroei van nieuwe bacteriën en schimmels blijft zo beperkt. Een complete airco service beurt is één keer in de . Koelt uw airco niet meer zo goed als eerder? Laat uw airco reinigen bij Nordicar. Wij zijn al jaar Volvo specialist.


Airco Servicebeurt voor maar €8-. Bel ons voor meer informatie! De verdamper en de luchtkanalen ondergaan een temperatuurmeting en een visuele inspectie. Zorgeloos rijden begint hier.


Veel autobezitters denken dat de airco in hun auto onderhoudsvrij is, dit is echter niet zo.

De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in uw Renault of Dacia, ook laat het systeem u genieten van frisse lucht in de auto. Auto airco bijvullen is ons vak. Het wordt aanbevolen om. HMCars te Baarn, wij verzorgen een complete airco servicebeurt vanaf Euro.


Vrijwel elke nieuwe Audi heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen. De hele zomer het hoofd koel. Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na . Geniet altijd van frisse lucht!


Plan nu uw airco onderhoud! Stinkt uw airco ook enorm, is deze al even niet meer onderhouden of koelt deze niet meer zoals gewenst? Dan is het belangrijk om de airco van uw auto op tijd te laten controleren. Zodat de atmosfeer in de auto net zo prettig is als erbuiten en u altijd geniet van . Wij hebben de opleiding en de apparatuur om een defecte airco te repareren. Een airco-check of een normale service beurt kunt u inplannen met de grote of kleine onderhoudsbeurt en soms kunt u er gewoon op wachten.


Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Als de airco op de juiste . Radrema zorgt er voor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts veroorzaken.


Maak direct een werkplaatsafspraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts