vrijdag 29 maart 2019

Cursus naailes delft

Voor volwassenen: Onder vakkundige leiding aan de slag met je eigen project, zowel voor de ervaren naaister als voor beginners. Je werkt in een ontspannen sfeer op je eigen tempo. Leer van blinde rits tot rimpel mouw! De naailessen worden op meerdere momenten in de week verzorgd.


Of je nu naailes wilt komen volgen, je eigen patronen wilt leren tekenen op maat, of naar een AmieThology-kledingstuk zoekt.

De basis van de damescoupe wordt in deze lessen uitgediept en dit kan je helpen meer . De cursussen variëren van basis naaitechnieken naar draagbare kunst, een jaarcursus. Elke week op een vaste ochtend kunnen wijkbewoners naar de naailessen komen in wijkcentrum De Hofstee. Ook wanneer je niet bekend bent met kleding maken, ben je van harte welkom! Volg naailes in Delft bij Coupeuse Marie Cécile de Haan.


Wat is er leuker dan om achter de naaimachine je eigen coole creaties te maken ? Tijdens de naaicursus voor kinderen starten de jonge leerlingen met eenvoudige opdrachten waarmee ze de naaimachine leren kennen. Daarna gaan ze steeds een stapje verder en kunnen ze uiteindelijk zelf (eenvoudige) werkstukken .

Centrum voor kunsteducatie, dat cursussen biedt voor alle kunstvormen. Overzicht van het aanbo informatie over inschrijven. Vanaf de basis naar je eigen mode ontwerp.


Dit gaat een stap verder dan de naailessen voor beginners en gevorderden. Naailes Den Haag en omstreken. Atelier voor jou verzorgt onder andere naailes Den Haag voor de regio Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft , Zoetermeer, Pijnacker en Leiden. Modevakschool en opleidingsinstituut HCH - welkom!


HCH Cursussen en Modevakopleidingen - thuis studeren, of bij modevakscholen in heel Nederland. Klik hier voor de naailestijden. InTalentueel is voor iedereen die creatief aangelegd is en van unieke kleding houdt. Bij AsLin kun je zelf creatief aan de slag gaan tijdens de naailessen voor volwassenen en kinderen, maar je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld workshop leren tas maken voor volwassen, of voor het het vieren van je kinderfeestje.


Kijk voor alle mogelijkheden onder Workshops en Kinderfeestjes. Eventueel ook uiteraard een naaimachine. Bij eduvents vind je naaiworkshops, naaicursussen en naailessen om beter te kunnen naaien of om zelf iets leuks te . Naaicursus voor beginners en gevorderden - creatieve workshop - cursus - leren naaien - Heb je nooit geleerd om met een naaimachine te werken of om zelf kleding te maken?


Of is het lang geleden en wil je je vaardigheden opfrissen?

Welkom bij de leukste naaistudio van Den Haag! In deze cursus kun je zowel als beginner en als gevorderde terecht om te ervaren hoe . Hieronder zie je ons steeds vernieuwde aanbod. Fréderique verteld over de naailessen bij Studio ZIP en de bruidsjurk die ze bij ons heeft laten maken: . Kun je nog niet naaien of vilten, of wil je het beter kunnen? Volg dan een cursus of doe mee met een werkdag.


Ze zijn er voor tot 1jarigen, en op elk niveau. Wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om iedere week met je eigen vaste clubje te werken! Een abonnement op de complete naaicursus kost € 6per jaar. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot meer dan 1videolessen en de informatie in de rubrieken Wist je dat” en Algemene informatie . Loopt u al tijden rond met ideeën voor uw eigen kledinglijn? Dan zijn onze cursussen perfect voor u! Tijdens deze cursussen leert u de creatieve ontwerpen uit te werken van A tot Z. INVALID begeleidt u van schets tot eindproduct.


Samen maken wij high-fashion van hoogwaardige kwaliteit. Geachte leden van de gemeenteraa. Graag informeren wij u middels deze.


Wij bieden groepswerk en cursussen ,. Vleugel, naailessen voor vrouwen, sportactiviteiten voor ouderen, koffieoch-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts