maandag 18 maart 2019

Perzisch tapijt verkopen

Uw 19e-eeuwse Perzische tapijten verkopen aan hoge prijzen? Dat doet u bij Antiek Picart. Contacteer ons voor een gratis schatting.


Perzisch tapijt kopen en verkopen Perzische tapijten kunnen veel waard zijn. Kenmerken zijn dat het met de hand wordt gemaakt en dat het geverfd is.

Wanneer een tapijt beschadigd is geraakt kan het door een specialist gerepareerd worden. Taxeren of waarderen van uw handgeknoopt tapijt. Bij ons kunt u gemakkelijk een professionele taxatie van uw tapijt, hang- of vloerkleed aanvragen. Een globale taxatie op afstand is helemaal kosteloos en u krijgt binnen uur een duidelijke antwoord.


Als nieuw: geen schade, geen slijtage. Wij verkopen de inboedel van een herenhuis in Hasselt met veel anti… Prijs o. Het kan zijn dat u gewoon benieuwd bent naar de waarde van een tapijt dat sinds mensheugenis bij u op zolder ligt.

Of u heeft een tapijt dat u wilt verkopen en u wilt graag weten wat u er voor zou kunnen vragen. Ook kan het zijn dat u een . Zo komen de Perzische tapijten in Nederlandse IKEA-winkels te liggen. De kwaliteit is nog uitstekend en het handgeknoopte kleed is alleen maar in waarde gestegen.


Maar is dat nou terecht of onterecht . Wegens omstandigheden ben ik genoodzaakt met mijn webwinkel in Perzische tapijten te stoppen. Verkoop rechtstreeks aan particulieren! Persian rugs and Oriental rugs at discount prices - handmade, custom, authentic and hand-woven in styles such as Gabbeh, Tabriz, Kashan, and more.


New, fine antique and semi antique rugs and carpets imported directly from Iran, Persia, Pakistan and India. Vind perzische tapijten op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Magazijn leegverkoop Perzische tapijten ECHTE korting! Groot assortiment perzische tapijten in nog zo goed als nieuw staat, en goed onderhouden. De perzische tapijten zijn in . Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Onderstaand vindt u ervaringen en aanbevelingen bij zowel koop als verkoop.

Ghoum tapijt , handgeknoopt - Ivory - zijde Formaat 1x 1Wollen handgeknoopt tapijt Formaat 1x 1Turks wollen tapijt Formaat 2x 140. Tapijt schilderij in wol en zijde met fijn gewerkt houterand. Het tapijt heeft een centraal geplaatst medaillon. Tapijthandelaars hebben om bepaalde redenen nooit een goede reputatie gehad. Bij potentiële kopers die iets afweten van het product is het eenvoudiger om problemen te vermijden bij de aankoop.


De hieronder genoemde opmerkingen geven inzicht in het kopen en verkopen van tapijten. FRANKRIJK - Paris 6eme Arrondissement. Neem contact op met dit bedrijf. Welkom bij Golnari Perzische Tapijten.


Hartelijk welkom bij Golnari Perzische Tapijten , speciaalzaak in handgeknoopte Oosterse tapijten. Naast kleden verkopen wij handgemaakte traditionele kunststukken uit verschillende Oosterse culturen. Wij nodigen u uit onze collectie te komen bewonderen. Tot die tijd waren de bewoners van Apeldoorn en de Veluwe aangewezen op Arnhem of Amsterdam wanneer de aankoop van een handgeknoopt tapijt werd overwogen.


Machinale “Smyrna” kleedjes - je ziet ze nog wel eens in oude bruine kroegen - kon elke woninginrichter je verkopen , maar echte Perzische tapijten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts