vrijdag 27 mei 2016

Statafel met logo

Dit geeft uw statafel een persoonlijke tint en ook nog eens een perfecte . Wij kunnen uw statafel voorzien van een persoonlijke print. Dat kan uw logo zijn maar ook een leuke foto. Ideaal voor beurzen of (bedrijfs)feestjes! PrintTable biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid om een logo ,.

Via deze website kunt u geheel vrijblijvend en snel meerdere offertes aanvragen voor het bedrukken van statafels. De gepersonaliseerde beschermplaten zijn ideaal ter bescherming . Kies je eigen logo of een mooi design en het ziet er al gelijk een stuk beter . Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels. Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding,. In de lean filosofie zijn statafels vaak een element bij teamcorners.


Statafels met eigen logo of opdruk.

De tafel kan voorzien worden van uw logo die door middel van . Logo op de onderkant geprint. Op de onderkant kunnen wij uw logo printen. Meteen uw reclame op elke statafel.


Standaard maat van de print is 15x15cm. Zet olievaten neer buiten je winkel met logo , stoere reclame. Onze statafels van olievaten zijn echte blikvangers en ook nog eens functioneel.


Daarom biedt Leijs de mogelijkheid om het logo van de organisatie of een. Cannes statafel , op accu met uw logo en LED verlichting Overige informatie De statafel kan voorzien worden van diversen kleuren LED verlichting en uw logo. Bent u op zoek naar een statafel met logo , kijk dan even op onze website voor het actuele aanbod.


Re-board statafels zijn veelvoudig inzetbaar. Wij bedrukken ze full colour voor u, bijvoorbeeld met uw logo. Ook voor statafels voorzien we bedrukte hoezen met je eigen logo.


Creëer elegante receptietafels om je . Met een bedrukte statafel rok tovert u een eenvoudige klaptafel om tot een prachtig stukje horeca meubilair. Kies voor uw bedrijfsnaam of logo , of zet een .

JM Creations maakte een statafel van steigerhout waarin het logo van HeezeLeendewerd gebrand. Origineel is het zeker, ook voor uw . Een statafel van golfkarton, mogelijk met uw eigen bedrukking. Productfoto: Led verlichte statafel Aimee wit. Deze sta tafel is behandeld (met olie).


Andere kleuren of in combi met een logo kan ook. De mogelijkheden van deze wijnvat statafel zijn eindeloos. De vaten worden standaard blank geleverd maar zijn uiteraard ook leverbaar in andere kleuren of in combi met een logo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts