vrijdag 22 maart 2019

Kartonnen bekers bedrukken kleine oplage

Kartonnen bekers bedrukken in kleine oplage. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine spruit en wat super dat jullie een kraamfeest gaan vieren! Een heerlijk vooruitzicht.


Eerst samen genieten in kleine kring, wennen aan de nieuwe fase en wennen aan elkaar. Dat is al mogelijk vanaf per stuk bij 2stuks. Nieuwsgierig naar bekertjes met logo? Vraag meteen een vrijblijvend digitaal drukvoorbeeld aan.


Bedrukt vanaf stuks digitaal. Ook voor koffiebekers bedrukt voor Truck. Heeft u iets te vieren, staat u op een beurs of introduceert u een nieuw product?


Met uw eigen unieke bekers maakt u van iedere gelegenheid een feestje! RotaCups kan uw kartonnen of plastic bekers bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, een tekst, een foto of uw naam. Wij verzorgen het bedrukken van uw bekers. Bij BudgetMokken kunt u, behalve mokken , ook bekers laten bedrukken.


Voor zowel plastic bekers als kartonnen koffiebekers bent u bij ons aan het juiste adres. Door het bedrukken van bekers met uw eigen logo of tekst, maakt u de organisatie nog meer zichtbaar. Door de lage prijzen voor zowel grote als kleine aantallen . De PrintaCup is een beker met je eigen persoonlijke bedrukking. Hierdoor erg geschikt om actiematig in te zetten zowel voor bedrijven als particulieren.


Bekers bedrukken met uw eigen logo. In diverse maten en verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, ook in kleine oplage. Ook kunt u bij ons terecht voor voorbedrukte wegwerp bekers. Ontwerp zelf je eigen bedrukte bekers.


Onze bekers zijn 1cc en geschikt voor vrijwel alle gangbare koffieautomaten en zijn gemaakt van stevig, recyclebaar karton. Het maken van het ontwerp kun je via de . U kunt uiteraard ook kartonnen bekers met logo bestellen om aan uw naamsbekendheid te werken. Daarnaast zijn de kartonnen bekers ideaal om mee te geven.


Uw bedrukte beker wordt dan een lopend reclamebord. Daarom biedt goedkopekoffiebekers. Ideaal voor promoties, beurzen of tijdelijke acties. Ook bij de lagere oplagen kunnen de . Wij hebben ruime keuze uit mokken die beschikbaar zijn in kleine oplage.


Met deze bekers heeft uw merk maximale exposure omdat ze veel worden gebruikt in het openbaar vervoer en op straat. Goedkoop en van uitstekende kwaliteit. Ook kunnen wij kartonnen koffiebekers bedrukken voor bij de koffieautomaat. Kleine oplage plastic bekers. Zoekt u plastic bekers in kleine oplages?


Bestel dan voordelig bij Promofit! Plastic bekers met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Mok bedrukken bedrukken 1stuks. De mokken die wij bedrukken zijn zeer uiteenlopen zo kunt u hier bijvoorbeeld mokken bedrukken per stuk met uw eigen foto of mokken bedrukken met een naam, maar ook kunt u hier mokken bedrukken in grotere oplagen. Wilt u graag meer informatie . Bekijk onze formaten en drukmogelijkheden.


Wil jij bekers laten bedrukken ? Bied ze daarom aan in je koffiehoek, ontvangstruimte of bedrijfsrestaurant en tijdens een beurs of evenement. Wij kunnen de kartonnen koffiebekers in een kleine oplage vanaf duizend stuks voor je bedrukken. Met onze snelle levertijd heb jij je goedkope koffiebekers bedrukt en wel al over vijf werkdagen . De bekers kunnen worden ingezet in een bedrijfsomgeving, op evenementen, beurzen, feesten of sportkantines. Onze kartonnen bekers zijn altijd van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in diverse formaten en zowel in kleine als in grote oplage te bedrukken. De bekers zijn geschikt voor vrijwel alle gangbare koffieautomaten.


Kies uit een bedrukt papieren bekertje speciaal voor koude dranken of juist voor warme dranken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts