dinsdag 27 september 2016

Buitenkeuken beton

Een modulaire buitenkeuken van beton die op verschillende manieren samengesteld kan worden en zo een keukenblok vormt van verschillende lengtes en hoogtes. Deze betonnen buitenkeuken is een aanwinst voor in uw tuin. Met meer dan jaar ervaring op het gebied van beton kunnen we u uitstekend informeren en adviseren over het gebruik van beton in keukens, badkamers en tuinen.


Naast een deskundig advies kunt u bij Het . Eenvoud en Rust De “Wallo”serie is samengesteld uit losse modules die eenvoudig opgestapeld en naast elkaar neergezet worden.

Hierdoor is het mogelijk om verschillende hoogtes en breedtes te creëren. Naar wens kunnen er werkbladen op iedere willekeurige positie toegevoegd worden. Kenmerkend voor de keukens zijn de pure en natuurlijke materialen waarmee hij werkt. Buitenkeuken Wwoo is een ontwerp van Piet-Jan van den Kommer.


Vele aanbiedingen bij bol. De modulaire buitenkeuken van beton kan op verschillende manieren samengesteld worden naargelang smaak en functie. Zo is niet enkel de lengte en hoogte samen te stellen, .

Buitenkuikens van beton zijn een écht natuurproduct. De betonnen of terrazzo buitenkeuken zijn opgebouwd uit grondstoffen. Stoere buitenkeuken van oud eiken met beton.


Stoere betonnen buitenkeuken, compleet met buitenhaar barbecue, . Het resultaat is prachtig! Je kunt de WWOO dan ook helemaal naar eigen inzicht samenstellen. De WWOO buitenkeuken bestaat uit losse onderdelen. Bekijk ideeën over -beton buitenkeuken op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.


Kies voor een betonnen keuken als je een stoere uitstraling wilt in je tuin. Beton is prachtig in combinatie met hout. Op maat gemaakt, buitenkeuken van eikenhout en beton. Handgemaakte producten van hout en beton.


Meer weten over dit product ? Zorg er voor dat je voldoende schroeven gebruikt, zodat het beton er straks niet tussenuit loopt.

Maak eventueel een tweede mal voor het tweede blad of wacht totdat het eerste blad klaar is en gebruik vervolgens dezelfde mal voor het tweede blad. Voor het kleine betonnen blad geldt dezelfde werkwijze voor het maken . Danielle is interieurvormgever bij Basichic en helpt nuchtere, ambitieuze harde werkers en kleine ondernemers om hun interieur zo vorm te geven dat deze past bij wie zij zijn en wat zij doen zodat zij optimaal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts