vrijdag 23 september 2016

Smoothie meloen aardbei banaan

VOORBEREIDING: MINUTEN – BEREIDING: MINUTEN. Verwijder de schil en de pitjes uit de meloen. Was de aardbeien en verwijder de steeltjes. Laat ongeveer minuutjes garen. Giet alle ingrediënten in de mixkom en mix .

Snijd de bananen in stukken. Pureer het fruit in een blender of in een hoge kom met staafmixer. Verdeel over een glas and enjoy! Eventueel nog wat extra sinasappelsap als het geheel te dik is. Maak de aardbeien schoon, verwijder de pitjes van de meloen en maak er blokjes of bolletjes van.


Pers de limoen boven de . Het warme weer komt er weer aan dus het is weer tijd voor de milkshakes!

Een overheerlijke aardbei. In dit artikel focussen we echter op de aardbeien smoothies , want er zijn zo veel lekkere recepten met zo veel keuze. Smoothies zijn de perfecte oplossing voor net-niet-meer-lekker-fruit.


Er lag al een paar dagen een halve meloen in de koelkast. Dat had er vooral mee te maken dat ik over de eerste helft niet zo enthousiast was. Schil de meloen en snij deze in grote blokjes. Doe alles in de Blender en pureer tot een glade vloeistof is ontstaan.


Ik maak vaak ijsklontjes van vruchtensap. Deze smoothie is ontzettend lekker! Maar natuurlijk ook super gezond en zo gemaakt. Watermeloen Aardbeien Smoothie Werkwijze. Doe alle ingrediënten in uw blender en mix tot de ijsblokjes vermalen zijn.


Op zoek naar het lekkerste aardbeien -banaansmoothie recept? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Lekkerlekkerlekker, ik mag helaas geen mango en banaan. Het is erg lekker en makkelijk te maken en ik .

De smoothie is een combinatie van heerlijke smaken en lekker voor tussendoor! Wist je trouwens dat avocado door elke smoothie lekker is? Avocado is erg gezond en geeft een wat romige, zachte smaak aan de smoothie. Ook mango en aardbeien smaken heerlijk . Homemade mango ijsthee recept. Passievrucht en banaan smoothie.


Een smoothie op basis van Cantaloupe meloen , frambozen en yoghurt. Een perfecte combinatie, zeker als de meloen in het seizoen is. In plaats van frambozen kunt u allerlei bessen gebruiken!


Yoghurt- banaan smoothie. Kiwi- aardbei smoothie. Giet het sinaasappelsap en appelsap in de blender. Ooit al eens druiven gebruikt voor in een smoothie ? Dat is heerlijk, probeer deze aardbeien druiven smoothie maar eens!


Daarnaast kun je naar smaak wat sinaasappelsap toevoegen of een zakje vanillesuiker, mocht je de smoothie te zuur vinden. Bereidingswijze: Pureer de meloen , ananas, aardbeien , banaan en kokosmelk samen met de yoghurt. Roer de gehakte pecannoten en havervlokken door de smoothie en schenk in hoge glazen.


Voeg de honing en citroensap toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts