donderdag 22 september 2016

Zalenverhuur hellevoetsluis

Zaalverhuur in Hellevoetsluis. Zalenverhuur in Hellevoetsluis ? DNLS heeft voor u de beste locaties verzameld op site. Wij hebben voor elke gelegenheid wel een geschikte locatie in Hellevoetsluis. De oude woelhoek wordt ook aan derden verhuurd.


Maar is beslist NIET voor commerciële doeleinden zoals bruiloften en partijen. De zalen zijn van groot tot klein te huur en de grote zaal kan door middel van verplaatsbare wanden in drie delen gesplitst worden. Het toneel bestaat uit losse delen van uitzonderlijke kwaliteit . Kijk eens goed rond op deze lokale internetgids. De grote zaal voor 1personen is uitermate geschikt voor het houden van conferenties en congressen maar ook voor feesten en partijen.


De kleine zaal geschikt voor personen. Alles over zalen verhuur , bruiloft, trouwen en zalen uit Hellevoetsluis. U vindt wat u zoekt in onze internetgids. Party centrum, feestlocatie, zalenverhuur , bruiloft feest, trouwlocatie, personeelsfeest, bedrijfsfeest, vergader ruimte, kinderfeestje, bedrijfsuitje, themafeest, Hellevoetsluis Alles is mogelijk bij ons in de Frenz club.


Met feestelijke groeten, FRENZ CLUB HELLEVOETSLUIS. Eventueel met muziekinstallatie. Dus echt alleen de ruimte. Geschikt voor 50- 1personen. Mag leeg zijn (zelf aankleden).


Bobex kwaliteitscontrole: Omgeving . Ik geloof dat niemand het huis uitgaat…” Meer informatie. Hier vind je zaalverhuur mogelijkheden voor zakelijke en particuliere evenementen Rotterdam, Hellevoetsluis , Vlaardingen en omgeving. Ri-Jo is recent verbouwd en biedt naast het dansen nog veel meer. Wie nu bij ons binnenkomt, is verkocht en verzint wel een reden om een feestje te geven. Voor uw bruiloft, verjaardag, receptie, of andere speciale gelegenheid bent u bij Ri-Jo aan het juiste adres.


Ook zijn wij een officiële trouwlocatie in Hellevoetsluis , . Trouwspecialisten voor zaalverhuur in Hellevoetsluis. Voorne-Putten, het eiland van contrasten. Waar de rust en ruimte ontelbare mogelijkheden geeft om allerlei activiteiten te ondernemen.


Kom en geniet van de natuur, de mooie stranden, historische dorpjes en oude . Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer. Zaal Beatrix is de gezelligste zaal in de omgeving Delft, Vlaardingen, Maassluis, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Hellevoetsluis en natuurlijk Schiedam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts