dinsdag 27 september 2016

Hakvoort horeca meubilair

Groot geworden door tevreden klanten. Al meer dan jaar toonaangevende projectinrichter met scherpe focus op horeca. Ontdek onze sfeervolle inrichtingen en ons brede assortiment meubilair. De inrichting van uw zaak begint met de keuze van geschikt horeca meubilair. Een sfeervolle inrichting is hét visitekaartje van uw onderneming.


Belangrijk dus om de juiste horeca meubels te kiezen en perect af te stemmen op de gewenste sfeer en uitstraling. Met ons brede assortiment is er voor . Pas gratis deze tekst aan. Groothandel voor horeca stoelen op maat: bistro stoelen, café stoelen, restaurant stoelen, project stoelen, design stoelen en op maat gemaakte stoelen.


Shop Melange Hengelo (Gld) B. Stationsplein Hengelo. Platinaweg Emmeloord. Kanaaldijk-Noord 5-B Eindhoven. Horeca Meubilair Eindhoven Hme B. Hurksestraat Eindhoven. Als gedegen onderneming richten wij ons op kwaliteit en service en gaan wij alert om met de laatste ontwikkelingen binnen de horeca.


De werkzaamheden omvatten de verkoop van horecameubilair en -interieurs aan horeca ondernemers, interieurarchitecten, interieurbouwers en tevens aan. Delta College - Middelburg. Met behulp van de camera systemen van Van Zwitserland zullen o. Kavelinformatie: Veilinginformatie.


Koelkast De koelkasten zijn standaard voorzien van automatische ontdooiing met lekwaterverdamping. De deur is eenvoudig van draairichting te veranderen. Laat u ook eens verrassen door de sfeermogelijkheden op onze afdeling met horecameubilair en projectmeubilair. Bakken en grillen Vitrines en wandkoelingen Kasten Overig rvs meubilair Keukenapparatuur Koffiezetapparatuur Warmhoudapparatuur Afzuigmotoren Porselein Glaswerk. Hakvoort Professional specialist in Grootkeuken en horeca techniek.


Persoonlijk en gedegen advies Moderne kooklijnen, koffiesystemen, keukengereedschappen, tafel- artikelen en meubilair Uw wensen verwoord. Wij willen zo exact mogelijk weten waaraan de inrichtin. Op een goed moment is er aan die vraag voldaan en inmiddels levert Homint van alles op het gebied van interieur van hout, metaal, aluminium en kunststof.


Bij Homint kun je niet terecht voor . Aangezien de inrichting alles omvat van horeca meubilair tot bijvoorbeeld een schilderij of een lamp kan het inschakelen van een specialist hier verstandig in zijn. Los zijn deze artikelen niet moeilijk uit te zoeken, maar wanneer voor een restaurant, sportclub,. In het nieuwe bedrijfspand is ook een afhaalcentrum ingericht waar de horeca - ondernemer zijn dagelijkse benodigdheden direct kan meenemen. Een lunchcafe en lifestyle winkel in èèn, gevestigd in een prachtig authentiek pand in Kampen. Nieuwbouw bedrijfspand met showroom en kantoren.


Verkoopruimte met kantoren ten behoeve van grootkeukens, keukenapparatuur en meubilair.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts