vrijdag 16 september 2016

Lg combi oven

LG is een bekend internationaal bedrijf, dat zich specialiseert in diverse elektronische producten. De combimagnetrons zijn voorzien van vele functies, ze zijn gebruiksvriendelijk en zeer energiezuinig. Bekijk het hele assortiment LG ( combi ) magnetrons bij Keukenloods.


LG combi magnetron kopen? Download hier gratis uw LG Combi magnetron oven handleiding.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Op de Smart Inverter biedt LG jaar garantie. Dankzij de Smart Inverter in de NeoChef kun je je gerechten sneller en gelijkmatiger opwarmen of ontdooien.


Dit voorkomt een hoop frustratie. Zo komt bijvoorbeeld het nooit meer voor dat je. Hiermee beschik je over veel vermogen welke je met veel precisie exact kan bedienen. Gebruik dan de stoomfunctie: vitamines en .

Wil je een gezonde maaltijd op tafel zetten? Een niet stabiele temperatuur in een magnetron en oven zorgt ervoor dat het voedsel niet gelijkmatig wordt bereid. LG Combi Magnetrons bieden de optimale controle over de bereiding van je eten. LG heeft ons bij de introductie van haar nieuwe combimagnetron gevraagd hoe wij de USP's van het product het beste onder de aandacht kunnen brengen.


Met de Grill Temperatuur Controle is het . De nieuwe combimagnetron van LG is namelijk niet zomaar een oven en magnetron in één. Deze combimagnetron heeft met zijn magnetron-, grill- en ovenfuncties namelijk een hele reeks aan bereidingssystemen. Door tegelijkertijd de grill in te schakelen geef je de . Geschreven door de Consumentenbond.


Vrijstaande combimagnetron met oven -, grill- en stoomfunctie. Maximale diameter voor bord of ovenschaal cm. Opgegeven inhoud liter, bruikbare inhoud 2liter. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het product in gebruik neemt. Garantie, jaar Carry-in.


Afmetingen, 3x 5x 4mm. Oven , 1graden - 2graden.

Online of in één van onze 49. Met deze handige combimagnetron van LG kun je grillen, bakken, opwarmen en ontdooien. Doordat de oven rond is van binnen dacht ik dat ik problemen zou krijgen met verschillende schalen, maar dat is niet één keer voorgekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts