dinsdag 27 september 2016

Van hoecke aanhangwagens

Onze aanhangwagens staan bekend om hun kwaliteit. Maar zelfs de beste aanhangwagen kan niet zonder onderhoud. Wij bieden u ook hiervoor graag een uitstekende service op maat. Wij staan in voor het herstellen en vervangen van onderdelen van alle merken.


Boottrailer, paardentrailer, autotransporter,. Maandag - vrijdag van 8utot 18u15.

Zaterdag van 9utot 12u15 . Van Hoecke Martin, Berlare. Volledig vernieuwe paardentrailer - Nieuw zijpanelen, - Nieuwe bodem - Nnieuwe matten - Nieuwe remmen - Keuring inbegrepen. Toon alle (2) zoekertjes. Telefoon, locatie op kaart, contact informatie.


Verlener van tweedehands materieel, nieuw materieel en verhuur voor - Landbouwmachines. VAN HOECKE MARTIN, Sint-Gillis-Waas. Contactinformatie, telefoon, adres.


Delen: Verstuur deze pagina naar een vriend.

Aanhangwagens in Laarne. Op zoek naar een gepaste remorque? Uw specialist in aanhangwagens vind je in Laarne. Andere plekken in de omgeving. Verkoopt aanhangwagens.


Martin has job job listed on their profile. Voir toutes les petites annonces (2). En utilisant notre site, vous nous . Wij zijn op zoek naar volgende profielen om ons team te vervolledigen. CARROSSERIE VOORBEREIDER.


Doel van het werk: Je staat in voor het voorbereiden en klaarzetten van voertuigen (vooral vrachtwagens, bussen, opleggers en aanhangwagens ) voor spuitwerk. Je maakt daarbij gebruik van het juiste . Ze zijn versterkt op de plaatsen waar andere merken het begeven. Een selectie van bedrijven die uw activiteit benaderen: Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen.


Woningbouw - geprefabriceerd. Vervaardiging van aanhangwagens , caravans en opleggers. Wij staan bekend om onze kwaliteit, service en aanhangwagens op maat. STAS Konstruktiewerkhuizen n.

Carrosserie Lemeire BVBA. AJK (Atelier Janssen Kaulille) N. Autres endroits populaires à proximité.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts