maandag 19 september 2016

High tea alblasserwaard

Wilt u een high tea catering bestellen in Alblasserdam ? Hapjes aan Huis is de cateraar voor elke gelegenheid in de regio. Bij dit arrangement maakt u, na te hebben genoten van een heerlijk bakje koffie met gebak, een prachtige tocht op de solex of funstep door de Alblasserwaard en ziet u alle schoonheden die de omgeving. Laat uw smaakpapillen verrassen.


Eten bij De Burgemeester heeft alles te maken met waardevolle momenten waarop u in gezelschap geniet van wat onze Alblasserwaard u te bieden heeft.

Heerlijke plek voor een high tea. Maak een gezellige rondvaart langs de molens van Kinderdijk of de dorpjes van de Alblasserwaard en geniet van het mooie uitzicht om u heen. Bij terugkomst staat er een heerlijke uitgebreide high tea voor u klaar met onbeperkt thee drinken. De kapitein zal u vele verhalen vertellen . Let op: Minimaal uur van te voren reserveren. Naast onze vaste lunch en diner kaart verzorgen wij vanaf twee personen tussen 12.


Wilt u genieten van een borrelplank met bijpassende wijnen of een heerlijk high tea , reserveer tijdig en wij verrassen u met een culinaire beleving.

De slaafvrije chocolade van Tony's Chocolonely is de aanleiding voor een verloting met als prijs een high - tea in de Koffiepunt op zaterdag december. De gelukkigen worden deze week op de hoogte gesteld. High tea in Alblasserdam. Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.


Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina. Een romantisch diner voor twee, een avond uit in besloten kring met vrienden of familie of met uw bedrijf aan tafel. Wij heten u van harte welkom in het sfeervolle restaurant Damzicht Alblasserdam. En in de zomer lekker vertoeven op het terras: het is mogelijk bij Damzicht. Bij restaurant Restaurant De Wachter in Alblasserdam eten?


Sliedrecht dekken wij voor u de tafel. U kunt bij ons genieten van een goede lunch of heerlijk diner voor een betaalbare prijs en dat in een sfeer waar u zich thuis en welkom voelt. Daarnaast is Kom Aan Tafel! Ook een leuke locatie voor het geven van een feestje.


Aan het Dorpsplein in Meerkerk vindt u Eeterij Eeterij Het Kleine Brughuis. In dit gezellige restaurant kunt u genieten van een kopje koffie met vers appelgebak, lunch, high tea , borrel of 3-gangen diner. Ook is er een VVV folderservicepost met verschillende fiets-,wandel- en skeeler routes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts