maandag 19 september 2016

Delonghi nespresso lattissima touch en550

Geniet van een heerlijke koffie naar eigen wens met de Nespresso machine Lattissima Touch EN 550. Kies bijvoorbeeld voor een perfecte cappuccino of latte macchiato dankzij het gepatenteerd automatisch cappuccinosysteem en personaliseer uw favoriete koffie drank door de gewenste melk en koffie in te stellen. De koffie en melk zijn ook in te stellen N. De bediening is met tiptoetsen. Welcome to the Nespresso Assistance video on directions for use for your Lattissima Touch machine rapid. DeLonghi Lattissima Touch EN 550.


B Lattissima Touch (Zwart) kopen? De Lattissima Touch koffiemachine is uitgerust met een intuïtieve ontkalkingsfunctie die aangeeft wanneer de machine ontkalkt moet worden. Nespresso Lattissima Touch : De Lattissima is niet goedkoop, maar dan heb je wél wat! Zo geniet jij thuis van het . Prijs en karakteristieken DELONGHI EN550B- LATTISSIMA - TOUCH.


Koop uw DELONGHI EN550B- LATTISSIMA - TOUCH aan de beste prijs, gratis geleverd en service inbegrepen, bij Vanden Borre. Nieuwste model in maart gekocht. Aankoopbon en garantie aanwezig. R по отличной цене цвет красный вес 4. Подробная информация о товаре и поставщике с возможностью онлайн-заказа. W Nespresso handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Zo is een cappuccino of latte . Nog geen reviews geschreven. The new comer of Lattissima range, Lattissima Touch : the “must-have”. Prepare the perfect cappuccino and latte macchiato with one touch.


Sinds een week in bezit, diverse soorten en merken koffie aan het uitproberen. Een fijne optie is het instellen van de hoeveelheid koffie die wordt gezet voor de lungo, espresso en ristretto. Zo bepaal je ook de sterkte, of je hebt andere kopjes bv. De cappuccino is heel goed. Ce modèle, positionné en haut de gamme se décline en blanc, noir et rouge au prix public conseillé de 2€.


Handig dat de melktank in de koelkast kan zetten . Wij hebben dit Nespresso apparaat voor u! Veel voordeel, snelle service!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts