vrijdag 9 september 2016

Liebherr 231321

Met invriesautomaat, temperatuur- en deuralarm en variabele ruimte voor hoge verpakkingen. In een onverwarmde ruimte van minimaal graden Celsius werkt hij naar behoren. De 1liter ruime vriezer beschikt over No Frost, hierdoor hoef je hem nooit te ontdooien. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen eenvoudig worden verwijderd. Deze diepvrieskast heeft een edelstaan front. Ontdek deze Diepvriezers in onze webshop.


MagicEye LC Display met temperatuurweergave. NoFrost diepvrieskast met automatisch ontdooisysteem. SuperFrost automaat voor het invriezen. VarioSpace voor extra hoge bergruimte. Bestel direct voor de laagste prijs.


De nummer in vriezers! Avis Avis par composant . Vergelijk vriezers, o. Dit model heeft een inhoud van 1liter. Een vrieskist functioneert het best binnen bepaalde omgevingstemperaturen. Deze vrieskast hebben we nu een jaar in gebruik. Laden en tussenliggende plankjes zijn allemaal te verwijderen waardoor één grote ruimte ontstaat.


Hierdoor kun je ook dingen bewaren die niet in een lade passen. Bekijk de folder actie van Expert en koop direct met korting in de winkel. Hier vindt u alternatieven welke u voordelig koopt bij De WitgoedPartner.


Dankzij de NoFrost-techniek hoeft u deze vriezer nooit meer met de hand te ontdooien en dat. Automatisch ontdooisysteem. Breedte met de deur open, 6mm. Diepte wanneer de deur open is, 1cm. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK.


Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires. Apparaat onbruikbaar maken. Snijd het aansluitsnoer door. Liebherr - Hausgeräte Marica EOOD.


Gratis thuisbezorgd en jaar garantie. Alle actuele LIEBHERR Vriezer aanbiedingen van meer dan 1webshops in één overzicht. Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste LIEBHERR Vriezer deal scoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts