dinsdag 13 september 2016

Whirlpool vaatwasser wp 207

Met een niet flexibel te plaatsen bestekkorf. Heb je bijvoorbeeld een keer erg vuile vaat? Dan verwijdert het intensieve programma met stoom alle aangekoekte resten.


Naast de sproeiarmen beschikt . Ik heb meerdere vaatwassers bekeken van oa. De WP 2vond ik de beste qua .

Als het licht uit is, kun je de deur veilig openen zonder het programma te onderbreken . Full door 6TH SENSE vaatwasser met PowerDry en. Whirlpool WP 2- Inbouw vaatwasser. Belangrijkste kenmerken. Volledig integreerbare vaatwasser. Sense (40°-70°C), Eco 50°C, Glazen 40°C, Daily Fast 60°C, Intensief 70°C en Nacht dB.


Ontdek de N°in afwassen en drogen in slechts één uur. Deze inbouw vaatwasser wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De vaatwasser biedt ruimte aan couverts en produceert circa dB.

De maximale reinigingstemperatuur ligt rond de 70°C. WHIRLPOOL (waar te koop). Soort: Inbouw (Fully built-in). Nishoogte: Standaard (820). Huishouden: 3-personen (13).


Plek in huis: Open keuken (dB). Toch niet helemaal tevreden met deze eigenschappen? Zelfs plastic voorwerpen. Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen.


YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over . Ruim Miljoen tevreden klanten. Voor 23:00u bestel morgen in huis! Droogresultaat: klasse A. Afmeting: 55x60xcm.


Plaatsing: volledig integreerbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts