woensdag 21 september 2016

Whisky pakket gall en gall

Als je net begint met whisky drinken, is een proefset een toegankelijke en goedkope manier om te starten! Heel geschikt als verjaardagscadeau of voor de kerst. Voor 22:bestel morgen in huis!


Beginnen met whisky maar je hebt geen idee of je whisky lekker vindt, laat staan welk merk je moet kiezen. Het is handig om dan te weten wèlke whisky toegankelijk en betaalbaar is voor jou als beginnende whiskydrinker. Wij helpen je op weg bij het vinden . Als je een goede indruk op je schoonvader wilt maken, geef je natuurlijk een whisky die bij hem past.


Wij geven je tips om de beste whisky te kiezen. De juiste whiskyglazen vinden voor je whisky of als cadeau: dat is niet even makkelijk. Want er bestaan meerdere soorten glazen die elk een eigen functie hebben. Wel zo fijn dat je dan het juiste whiskyglas kiest. Is het een cadeau of ter uitbreiding van je set: na het lezen van dit artikel weet je precies welke whisky glazen . Van liefhebbers, voor liefhebbers.


Ons aanbod strekt vaan whisky van enkele decennia oud tot exclusieve flessen uit gelimiteerde oplage. Gratis verzending vanaf €50. Een veelgebruikte term, en daarom het uitleggen waard: blended Schotse whisky. Lees hier wat deze whisky soort zo populair maakt. Want wist je dat wij elke fles in een cadeauverpakking kunnen doen en omtoveren tot een prachtig geschenk?


Of kies voor een van onze kant en klare cadeaupakketten met een mooi glas of set met proefflesjes. De grootste whisky producerende landen zijn Schotlan Ierlan Amerika, Canada en Japan. In Schotland maken ze single malt, grain whisky en blended whisky.


Single malts zijn vaak wat uitgesprokener van smaak dan blends, grain whisky is wat zoeter. In Ierland maken ze ook single malt en blends,. Lifestylejournalist Marcel Langedijk (o.a.


Elle Eten, Volkskrant Magazine, JFK, Winelife) schreef samen met whiskykenner Hans Offringa Mijn Whisky , een boek waarin bekende en bijzondere Nederlanders gevraagd wordt naar hun favoriete whisky. Langedijk tekende voor de interviews, Offringa schreef over de . We hebben de meest exclusieve whisky in ons assortiment op een rijtje gezet. Dan weet jij gelijk welke zeldzame whisky bij je past! Uit de vele whisky recescenten, concoursen en competities hebben we een strenge selectie gemaakt zodat alleen de echte prijswinnaars . De lekkerste whisky vind je hier! Onder andere Glenfiddich, Chivas Regal en Famous Grouse altijd op voorraad.


Een brede selectie van diverse soorten whisky die tijdelijk in prijs zijn verlaagd. Zo vind je altijd een whisky die bij je past. Is je fles whisky niet in prijs verlaagd?


Bestel je voor 22:0 dan heb je je cadeau . Whisky van Jura: het meest ontoegankelijk eiland van de Schotse eilanden groepen met maar whisky destilleerderij. Ontdek het verhaal achter Jura en haar whisky !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts