woensdag 28 september 2016

Kinderfeestje numansdorp

Wij regelen alles voor een super leuk kinderfeestje ! Bij de Biesackershof hebben we tal van activiteiten voor kinderen. Zo hebben wij een speeltuin met trampoline, maar natuurlijk ook onze boerengolfbaan die ook ingezet kan worden als NERF-parcours. Voor elk kinderfeestje geldt: Het feestje is naar keuze op een woensdag- of vrijdagmiddag. Stuiterende kinderen op het feestje? Laat ze hun energie omzetten in dans.


Een ontzettend leuk kinderfeestje in een dansstijl naar keuze …. We bieden de keuze uit twee pakketten. Een all-in kinderfeestje ( ½ uur) met lunch, taart, drankjes, cadeaus uitpakken en . Een kinderfeestje , misschien wil je er niet aan denken: tien rennende kinderen met een nat en vies pak. Boerderij de Boerinn organiseert feestjes voor kinderen vanaf jaar. Onze locatie is centraal in het Groene Hart en is goed bereikbaar vanuit de provincies Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Kinderfeestje arrangement 1: Welkoms kindercocktail.


Vraag naar Fit Mission bij de havenmeester. Unieke hoeden naar eigen ontwerp, cursussen hoeden maken, workshops en kinderfeestjes. De kookstudio organiseert . Verjaardag vol avontuur. Houd jij van buitenspelen en actief bezig zijn?


Vier dan je verjaardag in de Struintuin! De Struintuin is een natuurlijke speelplek waar je van alles kunt beleven. Je verjaardag in de Struintuin is een feest vol avontuur!


Dit filmpje geeft alvast een indruk van onze locatie. Uit in Willemsta Fort Sabina. Hoeksche Waard Landschap Numansdorp en Klein Profijt Oud Beijerland. Landgoed Nieuwe Stijl De Peerdegaerdt. Djembe workshops en kinderfeestjes , percussie, afrikaans trommelen.


Museum) Land van Strijen. Aangezien er zoveel te doen, te zien en te beleven . Voor jeugd dat op zoek is naar een uitgaansgelegenheid is Winners Café dé hotspot van Numansdorp , waar ieder weekend een enthousiast team van barpersoneel en een DJ klaarstaat – en altijd zin heeft in een feestje! Onder het genot van een kopje koffie kunt u rustig alles gade slaan als de kinderen zich uitleven in ons indoor-speelparadijs. Glijbaan Avontura Twentehallen.


Spelen Avontura Twentehallen. Wat heb ik genoten van al mijn dansers en danseressen. Ik ben als een hele trotse juf inslaap gevallen zaterdag avond. Schoolreisje of kinderfeestje op de kinderboerderij. Bezoek de kinderboerderij samen met je klas of met je vriendjes!


Speciaal voor je klas of voor jou als feestvarken hebben we verschillende activiteiten waaruit je leuke (educatieve) arrangementen kunt samenstellen. Zie hieronder de lijst van de activiteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts