woensdag 21 januari 2015

Aeg hk604200ib

Voor volledige controle tijdens het koken. Zo kies je met de tiptoetsen welke van de kookzones je wilt gebruiken. Er staan vermogensstanden tot je beschikking, zodat je voor elke bereiding het juiste vermogen hebt.


Zodra je een keuze hebt gemaakt start direct de verwarming . Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.

En tijdens het koken worden uw pannen nog sneller opgewarmd dankzij de boostfunctie. U kunt kiezen uit maar liefst standen. De kookplaat is makkelijk schoon te maken en blijft koel rondom de . Deze kookplaat is voorzien van vier kookzones met verschillende afmetingen. De twee kleinste zones zijn geschikt voor pannen met een maximale diameter van 145 . Levering in Nederland en België.


Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi. Online bestellingen worden gratis verzonden.

Directe, precieze en regelbare warmte. Bovendien kunt u het vermogen met hoge precisie aanpassen. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Een leuke kookplaat voor zijn prijs.


Hij is heel makkelijk in de bediening. Mooi afgewerkte en makkelijk te bedienen inductiekookplaat van AEG. De inductiekookplaat reageert bijzonder snel.


Zowel voor het in- en uitschakelen van de kookplaat en . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen. Specificaties Restwarmte-indicatie.


Automatische panherkenning. Inductiezones met powerbooster-functie. Kinderbeveiliging Automatische veiligheidsuitschakeling. Volledige controle over de temperatuur met snelle respons.


Zo heeft u volledige controle over het bereidingsproces. AddThis Sharing Buttons.

Kastontwerp: Ingebouw Type kookplaat: Zone van inductiekookplaat, Kleur van het product: Zwart. Breedte: 5mm, Diepte: 5mm, Gewicht: 1kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts