donderdag 29 januari 2015

Pizzeria ristorante casanova rijswijk

Het restaurant is gesloten. Binnen werkt Leo Fasani met familie en vrienden hard om de inboedel in een container te zetten. Maandag moet het leeg zijn”, zegt Leo, “na jaar is het voorbij. Dat heeft de rechter beslist”. En Leo de (oud-)eigenaar is ondertussen wel een bekende Rijswijker geworden.


Niet alleen meer als eigenaar van het restaurant is hij beken sinds de . U kunt binnen dineren bij kaarslicht of buiten, waar ruimte is voor ruim personen. Casanova ligt gelegen in de bosrijke omgeving pal achter de Rijswijkse Schouwburg. Dit maakt van het restaurant de ideale locatie om voor . Ons nichtje had trek in pizza dus op naar casanova.


Dit restaurant is qua sfeer al jaren vergane glorie. Een prima pizza gegeten tegen een redelijke prijs. Italiaanse gastvrijheid. Zoals het hoort kwam de baas . Vooraf de geflambeerde mosselen en slakken en als hoofdgerecht allebei de Casanova pizza.


De ingrediënten waren niet goed gemeng waardoor de bovenste laag weinig smaak had en de alcohol alleen onderin het glas te vinden was. Pizza was wel lekker vers. Na het eten bleven wij nog lang . De sloop van de pizzeria Casanova is tot minimaal juli uitgesteld.


Na onderzoek is gebleken dat er een vleerhuis huist bij de pizzeria. De vleermuis is een beschermde diersoort. Nadat zaken als die van Leo Fasani en zijn dochters worden gesloopt wordt er altijd onderzocht of er beschermde diersoorten . Huys de Wervelaan Rijswijk. Omschrijving: Gemiddelde menuprijs€ 25. Reserveren bij Casanova is helemaal gratis.


De meest volledige site met ruim 66. In Rijswijk is een actie ontketend om de bekende pizzeria Casanova te behouden. Duizenden afhaalrestaurants en maaltijdbezorgers op Hapsalons.


Heb jij kort geleden een maaltijd van dit bedrijf besteld en wil je deze ervaring graag delen met anderen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts