dinsdag 13 januari 2015

Koelkast deur omdraaien bosch

In deze how to video laat een ETNA monteur zien hoe je eenvoudig de draairichting van een. Nu willen wij graag de deuren omdraaien , maar de installatiehandleiding die erbij geleverd. Type klus: Reparatie witgoed.


Wat is het E-nummer van het apparaat? Bosch koelkast deuren omdraaien. Materiaal verzorgd door: Niet van toepassing.

Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. ETNA koelkast draairichting deur -op- deur omdraaien. Om het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben koelkastfabrikanten vaak een mogelijkheid ingebouwd om de draairichting van. Als het goed is zit er onder en boven aan de deur een strip met daaraan een pin. Als de deur verwisseld KAN worden kun je deze beide strippen losschroeven en aan de andere kant van de deur weer vastschroeven.


Hetzelfde geldt voor de strippen aan de koelkast zelf. Tenslotten de handgreep omzetten. Die koelkastscharnieren van Hettich zijn OK, daar zal het probleem niet in gaan zitten.

Mijn methode lost wel het probleem op van de kromtrekkende fronten. Onderin het koelgedeelte vind je VitaFresh . Daar sta je dan met je tas boodschappen. Toch weer meer gehaald dan je van plan was. In de ruime groentelade bewaar je zonder problemen grote hoeveelheden groente en fruit.


Zelf deur omdraaien van kant (eventueel). Minpunt: Planken iets te dicht op elkaar. De plaatsing werd volledig gedaan door de mensen die kwamen leveren. Zonder een lade te openen pak je snel een zak bevroren broodjes voor een lekker ontbijt. Een ventilator in het koelgedeelte blaast de koude lucht door de ruimte.


Coolblue: alles voor een glimlach. Low Frost Met Low Frost wordt aanzienlijk minder ijs gevormd. Hierdoor hoeft het vriesgedeelte veel minder vaak te worden ontdooid. Voor groot diepvriesgoed of het opstapelen van diepvriesdozen. Wijziging draairichting deur De draairichting van de deur (en) is . Op zoek naar een Draairichting deur verwisselbaar Inbouw koelkast ? Niet elke koelkast is geschikt voor het omdraaien van de deurscharnier.


Welke handleidingen heb jij gezien op de site?

Is dit de handleiding van het specifieke model? Als dit wel zo is, zou ik contact opnemen met Liebherr. Zij kunnen vast en zeker helpen bij dit probleem! Met vriendelijke groet, Marvin .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts