donderdag 22 januari 2015

Karcher wd 3

De krachtige en energiezuinige WD multifunctionele alleszuiger is uitgerust met een kunststof vuilreservoir van liter, een patroonfilter en nog meer. Kärcher WD - Alleszuiger - Geel. Hiervoor heeft hij een speciaal patroonfilter.


Dit filter hoeft je niet te vervangen wanneer je van droog naar nat vuil gaat, hij kan het allebei aan. Voor extra gemak verwijder je de handgreep.

Характеристики Karcher WD , фото и описание модели. De opslag is wel iets kleiner en het snoer wat korter. Onder andere verkrijgbaar bij Bol. De Karcher Alleszuiger WD zuigt zowel droog als nat vuil op.


Hierdoor wordt de stofzuiger smaller en kom je eenvoudig in alle . Prijs en karakteristieken KARCHER WD--PREMIUM-COMFORT. Koop uw KARCHER WD--PREMIUM-COMFORT aan de beste prijs, gratis geleverd en service inbegrepen, bij Vanden Borre.

Техника для дома Пылесосы. Пылесос Karcher wd(MV3) для дома и мастерской. Запорожье, Коммунарский.


Hierdoor kunt u glas, gruis en water opzuigen en is vuil verleden tijd. Deze multifunctionele alleszuiger heeft een tankinhoud van liter en is voorzien van een patroonfilter. Dankzij dit filter kunt u zowel droog als nat vuil . De container is voorzien van clipsopneningen voor het openen van de container. Verder heeft de nat- en droogzuiger een . Заказывай на сайте – забирай сегодня Тел. Самая низкая цена на Karcher WD 3. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Ontdek de KARCHER WD Premium vandaag nog aan de scherpste prijs. Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.

Coolblue: alles voor een glimlach. De zuiger is uitgerust met een schokbestendig roestvrij stalen liter vuilreservoir en een . Бесплатная доставка, низкие цены и рассрочка до мес. Profiteer van de laagste prijs! Het toestel is uitgerust met een schokbestendig roestvrij stalen vuilreservoir van liter en een patroonfilter voor het opzuigen van zowel droog stof als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts