dinsdag 20 januari 2015

Opendeurdagen franssen keukens

Dankzij onze eigen, interne productie maken we alle materialen perfect op maat. Niet enkel keukens, maar ook maatkasten, binnendeuren en eiken vloeren. Showroomkeuken Overpelt 4. MATERIAAL Melamine, kleur moeraseik.


PRIJS - Ongeplaatst: € 4. We staan je met plezier bij in een van onze showrooms. Waar mogen we je verwelkomen? Deze winkel is geplaatst in de categorie Keukens. We lanceerden een nieuwe website, radiospots, tv-spots, opendeurdagen radio en tv -spots, bedrijfsfilm … Ook haalden we een versgebakken mediaplan uit de oven en . FRANSSEN KEUKENS I KEUKENS I DRESSINGS I INTERIEURBOUW.


Je bent verantwoordelijk voor: - je ontwikkelt en bewaakt. Franssen keukens Hasselt? U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom, van maar liefst 750m2. Hier staan meerdere keukens opgesteld in diverse stijlen.


Voor de kinderen is er een speelhoekje aanwezig. U kunt een afspraak maken per telefoon of e-mail. Als je een echt degelijke keuken wil moet je hier zijn.


De verkoper Peter is een echte vakman, hij adviseert je. Onze toonzaal zal dan telkens geopend zijn van 09utot 17u. KS keukenstudio, Overpelt. Commerciële Teams Jobs available in Bocholt on Indeed. Download afbeelding 7X 430.


Openingsuren van Kovera in Geel met adres Antwerpseweg 118a vind je op deze pagina. Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen en feestdagen te vinden, alsook contactgegevens en adresgegevens van de Kovera in Geel. De winkel behoort tot de categorie Keukens. Op zoek naar een nieuwe keuken ? Kies dan voor zekerheid.


De keukenfabrikant, uw garantie voor. Daarom houden ze dit weekend (en december) opendeurdagen in hun toonzaal in Kapellen (België). We werden met open armen ontvangen voor wat een leerrijke voormiddag werd. Gepost onder de rubriek . Ontdek wat er allemaal op het programma staat tijdens de komende opendeurdagen.


KW KeuKens : het bedrijf. Dieter Leenders Marc Vermeulen. ERVAAR DE GRANDLAND X TIJDENS DE OPENDEURDAGEN OP. Leave a Reply Cancel reply. Krant van West-Vlaanderen.


De ingebouwde GPS is gratis tijdens de opendeurdagen van tot september.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts