maandag 12 januari 2015

Fscr70410

Deze machine geeft een geluidssignaal aan het einde van het programma. Verder is er startuitstel, een display waarop je de resterende tijd kan aflezen en geeft de machine doseeradvies. De machine heeft moeite met het wegspoelen van . Populaire specificaties. Laadvermogen (was), 7kg.


Energieverbruik, 176kWh.

Waterverbruik, 42l. Toerental centrifuge, 1. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Met een vulgewicht van 7kg per wasbeurt is deze daarnaast ideaal voor een huishouden van personen. Itei3z Wasgoed komt snel, schoon en.


Deze wasmachine heeft namelijk een kledingbeschermende SoftMove-trommel. Per wasbeurt is er ruimte voor kilogram was.

Het wassen gebeurt energiezuinig en stil dankzij de koolborstelloze motor. De koolborstelloze motor is direct op de. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 3700). Bestel direct via Wasmachines. Deze energieklasse wordt mogelijk gemaakt door de 6th Sense technologie. U kunt de was makkelijk in en uit te laden door de grote vulopening van cm.


De wasmachine is eenvoudig te bedienen door de grote programmaknop in het . Lees eerst onze bevindingen en alternatieven. Kenmerken van deze Whirl. Goedkoop bij Keukenloods. Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door winkels en wordt al bezorgd voor € 37door Veiligkopen. Deze optie is ideaal geschikt voor fris blijvend wasgoed dat niet verstikt raakt doordat de trommel na het einde van het wasprogramma zachtjes omwentelingen maakt.


Zo heeft u vrijwel geen onderhoud nodig voor de motor en is het mogelijk dat de garantie ten minste jaar is! BelangRijkSte kenMeRken. SoftMove: aangepaste trommelbewegin- gen voor elk wasprogramma.


Wasmiddeldoseeradvies Robuuste motor, duurzaam en stil, met jaar waarborg FreshCare.

Supreme Care: de beste zorg voor uw kleding. Wasresultaat A Zwierresultaat B Capaciteit trommel kg. Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts