vrijdag 30 januari 2015

Plastic kinder beker bedrukken

Wij hebben zowel wegwerp als herbruikbare plastic glazen in ons assortiment. Doordat het een dagelijks. Zeker wanneer uw doelgroep bestaat uit ouders met jongere kinderen is dit een uiterst effectief promotieartikel.


U hoeft zich namelijk geen . Plastic bekers bedrukken met uw logo.

Bedrukte plastic bekers online bestellen. Groothandel in plastic bekers met logo. De bekers zijn van hoge kwaliteit, zijn gemakkelijk vast te houden door kinderen met kleinere handjes en kunnen eventueel hergebruikt worden. Op zoek naar plastic mokken om weg te geven aan uw relaties? Diverse op voorraa snelle levering en deskundig advies.


Mokken en bekers plastic goedkoop bedrukt online bestellen. Bij kant en klare traktaties worden zij gevuld met de gewenste vulling en in folie met lintjes .

Geef uw relaties een beker met bedrukking cadeau! Een waardevol geschenk die de ontvanger zal blijven gebruiken. Bekers bedrukt met uw logo of ander ontwerp geven uw bedrijf of evenement een professionele uitstraling.


We hebben diverse soorten bekers : denk aan bijv. Geef nu deze prachtige mok aan iemand cadeau, een mok die gemaakt is van kunststof! Een persoonlijk en praktisch cadeau voor elk kind. Een plastic mok bedrukken doet u bij de specialist en marktleider!


Alle onderdelen van de schoolbekers die in contact komen met drinken zijn gemaakt van BPA-vrij plastic (PP). De producten zijn getest en voldoen aan de EU . Uw bekers laten bedrukken tegen voordelige prijzen. Zoekt u plastic bekers , plastic bierglazen, koffiebekers of ijsbekers. Bekijk nu de webshop van Bekerbedrukking.


De relatiegeschenk drinkbeker kan aan iedere doelgroep worden weggegeven. Verras bijvoorbeeld schoolkinderen met een originele kinderbeker met naam van de school. U kunt ook de schoolbeker bedrukken met een leuke tekst om de leerlingen te stimuleren. Ook op kantoor is zijn de bedrukte koffiebekers en mokken .

Dit maakt ze uitermate geschikt voor het gebruik door kinderen en doordat de meeste artikelen zijn voorzien van een rietje voorkomt dit morsen. Een bedrukte plastic beker met deksel zal dankbaar in gebruik worden genomen en uw bedrijf positief onder de aandacht brengen. Van welke voordelen u profiteert als u bij Promostore drinkbekers laat bedrukken ? De plastic bekers met rietje zijn beschikbaar in . Promostore zet alle voordelen graag voor u op een rij: U heeft de keuze uit verschillende soorten drinkbekers.


Wat dacht u bijvoorbeeld van een enkelwandige beker of een krijtbeker? Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar en snel te bedrukken in onze eigen relatiegeschenken drukkerij. Heb je interesse in plastic mokken bedrukken ? Vraag dan direct een digitaal drukvoorbeeld aan.


Dit voorbeeld is gratis en geheel zonder verplichtingen. Bel, mail of chat voor advies. Niet alleen in de horeca, bij evenementen en concerten, maar ook in kantines van veel bedrijven en verenigingen worden er jaarlijks duizenden glazen, bekers en mokken verbruikt. Uit veiligheidsoverwegingen wordt gebruik gemaakt van plastic of kartonnen glazen en bekers , in koffieautomaten vind je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts