maandag 26 januari 2015

Zelf ijsjes maken vormpjes

IJslolly vorm - zelf ijs maken - stuks. Met deze ijslolly vormen maak je eenvoudig zelf ijsjes door bijvoorbeeld limonade, yoghurt of frisdrank in de mal te gieten en deze te laten bevriezen in de vriezer. Kwaliteit voor een scherpe prijs én gratis bij. Wil jij zelf overheerlijke (water) ijsjes maken ? Kies dan voor de LifeGoods (water) ijs vormen. Je kunt gewoon klassieke ijsjes maken , geschikt voor het hele gezin, maar voor een feestje onder volwassenen zijn ook mojito- ijsjes of gin- tonicijsjes een.


Zelf ijsjes maken met ijsvormpjes van Green Jump. De ijsvormpjes bij Green Jump zijn ideaal om je lekkerste ijsjes zelf mee te maken. Zet de vorm minimaal uur in de vriezer. Haal de vorm uit de vriezer. Dit gaat super makkelijk.


In de zomer snacken we ons gek aan waterijsjes. Zelfgemaakt zijn ze het lekkerst. Gelukkig staat het internet vol met manieren om zelf ijsjes te maken zónder ijsvormpjes. Zomer - maak zelf ijsjes met de kinderen: smakelijke recepten!


Voordeel 1: je kan het op voorhand maken , wanneer de keuken nog lekker fris is. Tegen vier uur zijn ze dan helemaal klaar! Samen met hen hun ijsjes maken is altijd gezelliger. Ik krijg sterk die indruk. In heel Nederland is er namelijk geen onkinderachtig ijsvormpje te vinden.


Er is een overvloed aan kikkers, beren en konijntjes. Balletjes, piraten en raketjes maar geen vormpje om zelf zo een lekker ouderwets dubbelstok ijsje mee te maken. Weet je nog van vroeger, die waterijsjes. Een ijsjes maker waarmee je zelf zes ijsjes tegelijk kunt maken. De ijsstokjes hebben drie verschillende kleuren: blauw, geel of rood.


De ijsje op de foto hierboven zijn peren appel ijsjes. Daarvoor doe je een geschilde peer, een geschilde appel en een glas water in je blender. Blenden totdat het helemaal glad is, in je vorm gieten en laten bevriezen. Vroeger maakten wij elke zomer wel zelf ijsjes.


We deden wat limonade in wat vormpjes en we waren blije kinderen! Nu ik helemaal into koken en alles met eten ben, ben ik altijd op zoek naar nieuwe dingen die ik kan uitproberen. Toen ik deze zomer alleen thuis was bedacht ik me dat we nog ergens de . En prima om zelf waterijs te maken ! Super duurzaam, dit gaat wel waarschijnlijk een leven lang mee. Ik was van te voren bang dat de vormpjes heel klein zouden zijn, maar dat valt reuze mee.


De set bestaat dus uit een houder en rvs vormen, de vormen zijn voor ijsjes van ongeveer 1ml. De Rocket pop ijsjesvorm heeft de vorm van een raket. Op elke ijsjesvorm past een stokje dat altijd in het midden van het ijsje zit.


Alle ijsjesvormen passen in een plateau en u kunt één ijsje per keer uit de diepvries halen. Met uw eigen ijsjesvormpjes krijgt u de mogelijkheid zelf gezonde ijsjes te maken volgens eigen . Ben je op zoek naar een ijsschep of wil je je eigen ijs maken ? Blokker biedt een ruim assortiment aan ijsmakers en ijsaccessoires. Vervolgens vul je de vormpjes met iets gezonds. In dit e-book vind je verschillende . Je snijdt de meloen in stukjes en doet deze in de blender, daarna zeef je het en giet het overgebleven sap in de vormpjes.


Maar dat kan natuurlijk anders. Na ongeveer uur in vriezer heb je heerlijke ijsjes. Het allerleukste van zelf ijsjes maken is dat er zoveel variaties mogelijk zijn om ijsjes mee te maken : ijsjes van fruit, yoghurt, . Zelf échte raketijsjes maken Artikel. Dankzij de zon zitten we al even in de zomerse sfeer. En wat is er leuker dan zelf ijsjes maken bij warme temperaturen?


Zoals dat hoort, hebben deze vormpjes ook écht de vorm van een raket. Gaan we voor yoghurtijsjes met aardbeien of voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts