vrijdag 9 januari 2015

Bondi chai bestellen

Enjoy the spices of happiness! Bondi Chai kan zowel warm als koud met ijs gedronken worden. Deze verpakking is goed voor maar liefst servings. Slechts gram Chai Latte mix is voldoende voor de bereiding van een glas. De mix bestaat uit een . Geniet van de bijzondere combinatie van zwarte thee met zorgvuldig geselecteerde specerijen, waaronder kaneel.


De droge mix is 1 natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen. A premium-grade, milk-soluble chai latte pre-mix that you can buy online. Club Cinnamon and Vanilla Honey.


Hét superhippe, spannende alternatief voor koffie en thee. Chai Latte verovert in rap tempo het hart van niet-koffiedrinkers en koffiedrinkers in Nederland. De roots van Chai Latte liggen in India. Een heerlijke Chai Tea met de smaak van kaneel.


Verkrijgbaar in een handige zak van kilo voor 1consumpties of per 1losse zakjes van gram. Deze lekkere variant Chai Tea heeft de smaak van vanille en honing. Klik hier voor meer informatie over de . Prijs: Thuis vanaf cent per portie (webshop).


De Bondi club cinnamon chai smaakt zoals de naam als zegt vooral veel naar kaneel. Maar ook de anijs en gember zijn goed te proeven. Bondi is te koop als sample voor een kop (€1) en als zak voor koppen (€95).


Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen. Openingstijden winkel: Donderdag – Vrijdag, 13:00–17:30. Nog geen klant bij De Kweker? Meld u dan snel aan als klant.


Klant worden Meer over De Kweker . Het zag er overheerlijk uit. Ik had geen idee wat het precies was. Net een kop warme chocolademelk.


Een overheerlijk drankje van verkwikkende specerijen en bereid met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts