donderdag 22 januari 2015

Foto achter plexiglas

Ons glanzende premium acrylglas laat de kleuren in uw foto stralen en creëert optische diepte. Kies uit glans of anti-reflex (glans zonder weerspiegeling). Wanneer je foto is afgedrukt, wordt deze verlijmd tussen een plaat acrylglas en een dibond plaat tot een foto achter plexiglas.


Let op: je foto wordt dus niet op het plexiglas gedrukt, zoals dat vaak wel het geval is bij onze concurrenten. Het acrylglas dat wordt gebruikt zorgt voor de typische strakke uitstraling van de foto,.

De afdruk wordt verlijmd achter 3mm acrylaat en tegengeplakt met 3mm dibond. Ontspiegelend anti-reflex acrylaat optioneel. Met de diverse vanaf voorzijde onzichtbare ophangsystemen zweeft het acryl fotopaneel maximaal 5cm vanaf de wand. Lees hier wat een Liquid Gloss fotopaneel zo exclusief maakt ten opzichte van een foto achter plexiglas.


Perplex wil zich van de vele andere producten onderscheiden door een foto achter 3mm plexiglas te plaatsen. In tegenstelling tot een klassieke lijst wordt de foto verlijmd waardoor het geheel strak zit en er geen bolling of verschuiving kan plaatsvinden. Aan de achterzijde wordt de foto op dibond verlijmd .

Een afdruk van uw foto verlijmd achter beschermend plexiglas. Het beschermt niet alleen uw foto maar zorgt ook voor een lange levensduur. Aanbevelingen voor acrylglasfoto's.


Uw foto achter acrylglas. Lambda foto achter 2mm plexiglas , opgeplakt op 3mm Dibond en een 20mm ophangprofiel. Bij een foto achter Plexiglas verlijmen wij de print direct achter het Plexiglas.


Deze methode wordt wereldwijd gebruikt door musea en galerieën waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Door de verlijming achter het Plexiglas komen kleuren als het . Dit proces noemt men ook wel eens plexificeren. Met dat plexificeren hebben onze vakmensen al . Briljante kleuren en indrukwekkend diepte-effect. Twee drukvarianten: directe UV-druk (ook waterbestendig) of Fineartdruk op Premium- fotopapier die direct op . Blikvangers achter acrylglas!


De lichtinval op het glas geeft uw foto telkens een ander effect. Uw kunstwerk wordt een bijzondere blikvanger door de unieke dieptewerking. Laat het licht spelen met uw foto.

Zo blijft uw persoonlijke fotokunst bijzonder om . In dit blog vertel ik je hoe face . Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Wij produceren jouw foto achter acrylglas met de nodige zorg en aandacht, zodat u 1 tevreden bent met uw acrylglas- foto van bestecanvas. Op alle producten geven wij een tevredenheidsgarantie.


Foto achter acrylaat grootformaat. De kleinste maten kunnen ook worden geleverd met plexiglazen voetje of een houten mini ezel . Met een foto achter plexiglas van Fotoopglasland bent u verzekerd van een scherpe en heldere print, opgekleefd achter plexiglas. Wij verkopen geen goedkope uv-directdruk prints maar hoge kwaliteit fine-art achter plexiglas.


Prachtige kleuren, perfecte verwerking: Je lievelingsfoto achter acrylglas. Laat je foto schitteren en bestel dit grootformaat bij Pixum. Een origineel cadeau dat past op ieder bureau.


Het is prettig werken met een aanblik op uw favoriete foto achter acrylglas in het formaat 13xcm. De foto wordt rechtstreeks per UV-direct-druk op het 5mm dikke acrylglas gedrukt. Dat zorgt voor briljante kleuren met een ongekende dieptewerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts