dinsdag 20 januari 2015

Kinderbord en beker met naam

Want wat is er nou leuker dan je eigen bordje met beker te kunnen ontwerpen! Het servies met naam zal lang gebruikt worden! Een servies bedrukken met naam of andere tekst.


Bij deze sets krijg je naast het bestek ook minimaal een bord en beker. De levertijd is werkdag. Op de melkbeker komt dan natuurlijk de naam van het kindje te staan met een.

Jouw naam of tekst op een uniek kinderbordje gedrukt. Een kinderbordje met naam is een leuk cadeau voor ieder kind. Peuterbestek laten graveren met naam - Kinderservies Keltum van rvs met. Je ontwerpt jouw persoonlijke cadeautje(s) online in een paar eenvoudige . Plastic bordjes voor het ontbijt te bedrukken met naam en afbeelding.


Eventueel kan op elk bord apart een naam worden bedrukt. Bord brede rand 2cm. Wij beschilderen de afbeelding en datum van het geboortekaartje op o. Lees onderstaande tekst.

C: Wij plaatsen geen volledige teksten op het servies, alleen naam en geboortedatum, advies is de geboortedatum alleen op de beker terug te laten komen. D: Schilderwerk en drukwerk kan. Rosti Mepal met naam of eigen opdruk.


Mepal lunchbox, broodtrommel of fruitbakje met naam. Mepal schoolbeker , drinkfbeker, drinkbus of drinkfles met eigen . Beeldig melamine bord - whales and starfish. Kinderbord en beker uit de schattige serie The Zoo. Zuperzozial setje van een bord en mok met leuke opdruk van een wolf.


Kraamcadeau Boxzak, bordje, anti-lek Roze. Vanaf nu heeft de kleine smurfin zijn eigen bord en beker met zijn eigen naam. Melamine kinderservies sets - met melamine kinderbord , papbord en schaaltje. Nooit meer gezeur tijdens het eten met deze leuke Kkinderbordjes. Met de naam en foto van de Kfan!


Een uniek ontbijtbord van de smurfen! Uniek cadeau voor ieder kind. Voor de kleine en grote smurfen fans is dit een leuk gepersonaliseerd cadeau. Supersterk en vaatwasserbestendig!


Naam ingraveren GRATIS en klaar terwijl je wacht.

Bestek sets - 4-delig, met beker en bord. Leiden bedrukken we supersnel producten met je eigen foto en tekst. Jouw persoonlijke bedrukking wordt gratis professioneel door ons . Het perfecte bord voor je kleine smullertje: je baby kan makkelijk opscheppen, en het roze OXO Tot- bord blijft altijd netjes op tafel staan. Rechthoekig bord van melamine uit de Go for the Fun collectie van Rice. De set bestaat uit een bord , een schaaltje, een beker en een lepel, geleverd in een . BIJSCHRIJVEN Maak een item persoonlijk door er een tekstje of naam bij te.


Ontbrekend: kinderbord Nijntje kinderservies - Lucardi. Vervaardigd uit RVS en gemarkeerd met een vrolijke Nijntje opdruk. Munchkin 5pk Multi Coloured Bekers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts