maandag 12 januari 2015

Pedicure leiden merenwijk

Ga naar de pedicure om uw nagels en voeten te laten verzorgen. Na de voetbehandeling voelen uw voeten weer heerlijk aan. Hier vindt u pedicures in de buurt.


Een overzicht van pedicure (s) of voetverzorger(s) in Leiden , Zuid-Holland. Schoonheidssalon Leiden Merenwijk Staat u er wel eens bij stil dat uw voeten dagelijks, uw hele leven lang, een bijzondere zware taak hebben? Ze dragen ons hele gewicht bij elke stap die we zetten en zelfs meer bij joggen of hardlopen. Vaak vergeten we dat ze ook goede verzorging nodig hebben. Salon B Happy is de schoonheidssalon in de Merenwijk in Leiden.


Waar hygiëne , kwaliteit, persoonlijke aandacht en tevredenheid centraal staat. De vestiging in Leiderdorp wordt nog steeds met liefde en plezier gerund door Fatemeh en de vestiging in Leiden door Noushin. De salons zijn voornamelijk gericht op pedicurebehandelingen , maar ook voor . Zaterdag en zondag gesloten. Info over pedicure leiden merenwijk.


Resultaten van zoekmachines! Welkom op de website van voetzorg Levendaal, uw professionele pedicure in het centrum van Leiden. Wist u dat een mens gedurende zijn leven gemiddeld vier keer de wereld rondloopt en daarmee ongeveer 185.


Verwaarloos uw voeten niet, ze verdienen het om verzorgd te worden en u heeft er zelf . Zorg goed voor uw voeten, het zijn onze meest gewaardeerde onderdanen. Ze hebben veel te verduren. Uw hele lichaamsgewicht wordt gedragen door uw voeten.


Een goede verzorging van de voeten, en in het bijzonder de teennagels, is daarom van belang. Een regelmatig bezoek aan de pedicure is dan geen slecht . Pedicure : De Voetenwinkel. Heb jij last van een scheve grote teen?


Centrum voor voettherapie. Ben je bang dat het erger wordt? Voor mij is een pedicurebezoek pas af als de klant met verzorgde én nette voeten de deur uitgaat. Je bent dan ook van harte welkom in mijn pedicure salon Total Footcare in Leiden. Voeten spelen helaas nog steeds een ondergeschikte rol als het op verzorging en aandacht aankomt.


Ze zitten in de winter dagenlang. Gediplomeerd pedicure in Leiden biedt professionele voetverzorging. Ook voor de diabetische voet. Lid van Provoet en ingeschreven bij het KRP.


Hoe zoek ik een pedicure bij mij in de omgeving? Vul hiernaast in waar u een pedicure wilt zoeken en met welke specialisaties. Let op: Vul of de postcode ( zonder spatie) of de plaatsnaam in.


Op een kaart of in een lijst? Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Huidverzorging, pedicures en manicures voor alle schoonheidsbehandelingen kunt u terecht bij schoonheidssalon Satijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts