vrijdag 30 januari 2015

Duitse merken

Duitse verzekeringsmaatschappij (P). Duits vliegtuigbouwer (C, P). Voertuigassemblagefabriek in Duitsland (P). Deze categorie bevat de volgende ondercategorieën, van een totaal van 3. Omhoog ↑ Producent van bestelwagens.


Opmerking: Automerken die (uitsluitend) actief geweest zijn in een vandaag niet meer . Faun ( vrachtwagenmerk ). Qualitätswein bestimmter. Zie ook de alfabetische. Korn Bier, , Pyraser Landbrauerei. Zwicklbier, Zwickelbier, , Hofbräuhaus Traunstein. Advents-Bier, , Brauhaus Schweinfurt.


Aecht Schlenkerla Rauchbier, rauchbier, , Schlenkerla - Bamberg. Allgäuer Büble Weizen, weizenbier, , Allgäuer . Corda - merk dat complete zijspancombinaties bouwt. Hesa - Meinerzhagen - bouwt specials op basis van Japanse merken.


In Nederland werden deze onder de naam Avaros verkocht. Mogelijk is dit hetzelfde bedrijf dat ook als Mota-Wiesel bekend was. Kühne kan verwijzen naar: Merken. In de jaren dat de nationaalsocialisten in Duitsland aan de macht waren, vervaardigde het uniformen voor de SA, SS, Wehrmacht en Hitlerjugend.


De motorfietsen hadden een ILO-tweetaktmotor van 1en 1cc. De bedrijfsnaam was: Eugen Seeger, Vomo motorräder, München. In het Duitsland van na de Eerste Wereldoorlog was vraag naar . Er was na de Eerste Wereldoorlog behoefte aan . Dat maakte de concurrentie groot, vooral voor bedrijven die hun eigen motoren maakten in plaats van de veel goedkopere inbouwmotoren van andere merken te kopen. Weiss bouwde motorfietsen met een tamelijk ongebruikelijke 148cc-viertaktmotor, die waarschijnlijk . Oorspronkelijk werden er watervliegtuigen en burgervliegtuigen gebouw maar later ook jachtvliegtuigen en . Dit is een soort van braadworst geserveerd op een. Hierdoor is het namelijk houdbaar.


Toch is het merk Spa haast niet verkrijgbaar in Duitsland. Bondskanselier Angela Merkel. Afkomstig van kids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. Puma is een groot bedrijf.


Het verkoopt heel veel kleding, schoenen, voetbaltenues en sportaccessoires. Het bedrijf is ontstaan door een familieruzie. Adolf en Rudolf Dassler. Zij hadden samen een bedrijf genaamd: Gebroeders Dassler sportfabriek.


Dat merk je soms in gesprekken, dan lijkt het alsof ze alles willen checken wat je zegt. - Autobegrippen - AutoRAI. AMG is een afkorting voor Aufrecht, Melcher en Großaspach (de geboortestad van Aufrecht). Het wordt gegrensd door Denemarken in het noorden, Polen en Tsjechië in het oosten, Oostenrijk en Zwitserland in het zuiden, en in het westen door Frankrijk, Groothertogdom Luxemburg, België en . Het merk maakte als eerste in Duitsland een vierwiel-aangedreven auto.


Ondertussen was dezelfde Alex Fischer bezig met het merk AlFi die . De economie is divers, met grote automerken als BMW en Audi, financiële instellingen als Munich Re en Allianz en de gigant Siemens. In Almhof desserts vind je alleen melk van de hoogste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts