vrijdag 10 november 2017

Keukens enkhuizen

U wilt een nieuwe keuken of uw keuken moderniseren? U hoeft niet langer te zoeken. De Dijk Keukens ¨ biedt u kwaliteitskeukens van de beste topmerken voor de scherpste prijs.


De Dijk heeft één bedrijfsingang, maar de showroom is nu verdeeld in drie secties. Al meer dan tien jaar een vertrouwd en betrouwbaar adres voor jouw keukenwensen.

Bij ons vind je een prachtige collectie keukens die leverbaar zijn in veel verschillende opstellingen en kleuren. Strak modern, klassiek en handgemaakt. Kom vrijblijvend langs en laat je verrassen.


Enkhuizen – Keukenfavoriet. Wij hebben in dit gebied al vele keukens mogen leveren aan tevreden klanten. Wij zijn een keukenzaak gevestigd in . Gewapend met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring ben ik de ideale partner wanneer u overweegt uw keuken een nieuw uiterlijk te geven.


Op basis van uw wensen wordt uw keuken weer als nieuw.

Een geweldig resultaat . De meest volledige site met ruim 66. Zoekt een designkeuken of toch een landelijke keuken? Hebt u een klein of juist een groot budget?


We waren aan een nieuwe keuken toe omdat de oude gedateerd was. De uitstraling is fantastisch en de keuken is gebruiksvriendelijk. De keuken is hoogglans wit en greeploos incl. We zijn zeer tevreden over de goede service en de perfecte montage. Op zoek naar een nieuwe keuken , apparatuur of nieuwe onderdelen?


Dan heeft u in keukendesign de juiste partner gevonden. Wij staan u graag te woord. Of vul het contact formulier in en wij komen zo spoedig. Expert in installatie, reparatie en inbouw van apparatuur van uw droom keuken.


Keuken Nu is een netwerk van experts in reparatie, ontwerp en montage! Laat u inspireren en informeren over uw droomkeuken in de showroom van Weeteling Keukens te Grootebroek. De Dolfijn te ENKHUIZEN en is actief in de branche Winkels in keukens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts