dinsdag 26 januari 2016

Fonte buis

Bekijk de producten onder FONTE BUIS ROND GERIBD EN RECHT. Dient na aanschaf ter voorkoming van roest nog geverfd te worden. Diameter: mm met Mof inclusief rubber Manchet.


Toepassing: Als ondereind van een zinken of koperen HWA buis ter bescherming of . Ze worden vaak toegepast in combinatie met koperen regenpijpen, maar een combinatie met zink is ook goed mogelijk.

Naast de beschermende factor worden. Je bent hier: Home naar BOUW EN WERF naar BOUWMATERIALEN naar BUIS FONTE. Gietijzeren ondereind of Fonte buis. Ben je op zoek naar een bepaald merk?


Selecteer een merk, GOOT. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . Fonte buizen : Een gietijzeren buis of fonte buis kan gebruikt worden voor het onderste deel van een regenpijp.

Deze heb je ook weer in verschillende diameters in het rond en vierkant. Je kunt ze ook verkrijgen in verschillende lengtes maar de meest gebruikte is meter lang. De fonte buizen zijn al keer behandeld en u . Een gietijzeren fonte buis met rubber manchet die als ondereind voor een regenpijp dient bij landelijke woningstijl.


Buisaansluiting: dia 80mm. De buis is eenmalig behandeld met zwarte . Bouwmaterialen modde fonte buizen rond - fonte buizen rond. Contacteer ons voor meer info. VK 1- m met elleboog zwart. Er zijn geen vervangende artikelen beschikbaar voor dit product.


Tijdelijk niet leverbaar. Artikel nummer, Omschrijving, Prijs Particulier (ex BTW), Eenheid. Voetbuis 80mm gietijzer geribd recht 0. Tourillons en fonte buis mou.


Informatie over GY STOOTBUIS GERIBD Ø100MM 1CM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts