donderdag 15 juni 2017

Bosch ecologixx 7 pomp reinigen

In dit filmpje kunt u zien hoe makkelijk het is om zelf uw wasmachine te repareren als deze niet meer. De pomp van de wasmachine reinigen. Wil je weten hoe dat moet?


De droger stopt halverwege het drogen met de. Maak de ruimte waar deze inhangt schoon en kijk of de pomp wel (pulserend) gaat draaien als je de vlotter om hoog tilt. In dit voorbeeld een Ecologixx wasdroger en die droogt zeer slecht (uur) en dan is de was nog klam.

Bosch wasdroger Ecologixx. Condenspomp uibouwen en kanaal reinigen. De lucht wordt vervolgens in de condensor afgekoeld en het daarbij vrijgekomen condenswater wordt door een pomp in het condenswaterreservoir of via een waterafvoerslang afgevoerd. Wanneer de lucht door het wasgoed wordt geblazen kunnen er wasmiddelresten, haren en pluisjes in terechtkomen. Vervolgens heeft hij de droger iets naar links gekanteld en is hij met een spuitflesje met warm water de condensor schoon gaan spuiten.


Hoe hij het water en stof afvoerde weet ik ook niet meer, wellicht gewoon door de ingebouwde pomp. Er is ook een service functie om de condensor te reinigen , welke ik . Waterpomp vervuild helemaal onderaan droogkast moet helemaal gedemonstreerd worden om uit te kuisen zie gorgel hou tube filmpje Geantwoord op .

Der Servicetechniker year ago. Reinigen en controleren droger Ecologixx 7. Type klus: Reparatie witgoed. Wat is het E-nummer van het apparaat? Drogen duurt daarnaast extreem lang. Op de plaats waar de condensor zit, zit links onderin een pomp en een vlotter, hier kun je bij door de bovenkant, het linker zijpaneel en het . Maak je wasdroger regelmatig schoon zodat het pluizenfilter en de warmtewisselaar niet verstopt raken.


Lees onze tips en adviezen. De filter in uw wasmachine reinigen is heel gemakkelijk. Trek eerst de stekker uit, vergewis u ervan dat geen er stroomverbinding is. Open nu de klep en laat het water wegvloeien via de buis. Schroef vervolgens het deksel van de pomp en de pluisfilter los.


Bij apparaten zonder AquaStop slang van de achterzijde nemen en de slang met een tang los maken en reinigen 5. Accessoire- Reiniging (1), Pomp (1), Afdichting (1). Draaiknop op uur zetten 7. Uiteindelijk zal de pomp gaan draaien gezien de vlotter via microswitch aangeeft dat pomp reservoir vol is. Mocht het nog niet werken dan is voor de pomp stuk.


Even ohms doormeten op weerstand.

Ohms in orde, dan spanning meten stekker van pomp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts