vrijdag 23 juni 2017

Koffie en thee enzo vlaardingen

Artikel 1: toepasselijkheid. Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze . Verkoop van koffie thee en chocolade. Ook voor kadoos en wees ook welkom voor het nuttigen van koffie of thee.


Kom eens langs in onze winkel! Hier vindt u de lekkerste koffie , thee en chocolade van de allerbeste kwaliteit.

In deze winkel kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wissel. Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt. Opiness - Spreekt uit ervaring! Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer. Welkom op de site van Expreszo Koffie en Thee.


Graag leiden wij u rond in de wondere wereld van koffie en thee. Volg ons langs de diverse koffie- en theesoorten , de toepassingen en de bijzonderheden. Neem een kijkje in onze winkel en onze tearoom, en bekijk ons assortiment accessoires en.


Leuke kleine koffie en thee winkel met een breed assortiment aan hoge kwaliteit koffiebonen, thee, bonbons en kado artikelen.

Onze kracht: VERS gebrand a la minute gemalen. Carolien Hartman van Yoga enzo. Van koffieboon tot espressomachines! In een koffiewinkel vindt u alles wat nodig u heeft om de lekkerste kopjes koffie te zetten.


Het specialisten op het gebied van koffie en u krijgt u in koffiewinkels goed advies bij het aanschaffen van koffiezetapparaten, espressomachines en andere koffie accessoires. Een goed bereidde espresso roept emoties op, rolt in de mon streelt uw smaakpupillen en blijft nog enige tijd hangen als een verrukkelijke afdronk , daarbij speelt de cremelaag een belangrijke rol. Voor het verkrijgen van die crèmelaag hoef je geen sterrenkok te zijn.


Uw espresso bereiden kunt u met een. Wij verkopen dagverse vlaaien af te halen of te laten bezorgen. In onze winkel is er ook gelegenheid onder het genot van een kopje koffie of thee te genieten van meer dan veertig soorten overheerlijke vlaaien. Ook verkopen wij bonbons van het befaamde . Bekijk hieronder onze projecten voor een impressie.


Webdesign, Bedrijvengids . In onze salon werken wij de gehele dag op afspraak. Behalve telefonisch kun je ook online, via onze website of app, een afspraak maken. Vlaardingen beschikbaar. Spontaan langs komen mag natuurlijk nog steeds. Hebben wij tij dan helpen wij je direct.


Voor het geval je even moet wachten, schenken wij graag een heerlijk kopje thee of koffie.

De winkel is er nog steeds en leeft voort als De Zeeman. Het is een nostalgisch winkeltje waar naast tabak, koffie , thee. Komende week bij Yoga Enzo : - zaterdag februari van 10.


Lucas te begroeten en zijn mooie paaseieren te bewonderen. Deze sessie staat in teken van ontspanning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts