dinsdag 27 juni 2017

Koel vitrine

Horepa leverancier van: koelvitrines voor horeca en particulier gebruik. Koop of Verkoop koelvitrine op Marktplaats. Zakelijke goederen kopen of verkopen doe je via Marktplaats.


Nieuwe en tweedehands zakelijke goederen vind je op Marktplaats. Gratis verzending en levering binnen - uur.

Koelvitrine nodig om uw producten op de juiste temperatuur te bewaren. Bent u op zoek naar een professionele koelvitrine om uw blikjes en andere dranken op temperatuur te houden? Of wilt u graag dat gerechten langer houdbaar blijven door deze op de juiste temperatuur te houden? Bij Horeca Megastore kunt u uit een groot assortiment voordelige en energiezuinige koelvitrines kiezen.


Bekijk hier ons professionele koelvitrines. Ze worden gebruikt in zuivelwinkels, groentenwinkels, banketbakkerijen, slagerijen, vishandels en dergelijke, en ook in supermarkten. Daarnaast worden salades .

Goedkope koelvitrine ,mini koelvitrine ,minivitrines ,mini opzetvitrine ,opzet , horeca vitrine ,vitrine ,koelkast ,minikoeling ,minikoelkast. Foodtruck met tal van toestellen, enkele maanden oud en klaar om van start te gaan! Deze foodtruck heeft momenteel een vaste locatie op prive … € 14. Speciaal gericht op uw wensen en op een schitterende presentatie. Een koelvitrine van Smeva is duurzaam, energiezuinig en van hoogwaardige kwaliteit.


Ideaal om uw dranken koud te houden. Prijs per stuk 7euro. Materiaal: RVS behuizing met beglazing rondom,dubbel veiligheidsglasBedieningszijde met schuifdeurenLED-verlichting, afzonderlijk uit te schakelenLuchtgekoeldAutomatische ontdooifu. Voorzien van roosters met coating, mogelijkheid om temperatuur te verstellen met de Dixell digitale temperatuur controller.


Buiten dat is deze koeling ook nog voorzien van een slot. Wij van Beuk Horeca vinden het belangrijk om de gasten in uw horecazaak altijd verse maaltijden en etenswaren te serveren. Om dit te bereiken dient u gebruik te maken van een of meerdere koelvitrines. De partner van uw horecagroothandel.


Ben je op zoek naar een koelvitrine ? Een moderne koelvitrine , welke door zijn afmetingen speciaal geschikt voor kleinere en middelgrote ruimtes. Heeft een rvs werkblad en een glazen presenteerschap.

Ook leverbaar: KOELVITRINE BEN 2. Onze dealers kunnen inloggen op onze website om de voorraadstatus van onze producten te bekijken, om de documenten van alle artikelen te downloaden en om orders te kunnen plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts