donderdag 22 juni 2017

Erres radio waarde

Koop of Verkoop erres op Marktplaats. Draagbare erres radio de verzendkosten euro en zijn voor rekening koper . Oude radio casetterecorder van erres kan op stroom of op batterijen word alleen. Aangeboden erres lampen radio ky 5(jaren 50) doet het goed en de kast is nog mooi!


Bieden naar waarde gratis erbij een phips d5x94a.

De naam Erres komt van de initialen van R. Stokvis, van handelsmaatschappij R. Deze handelsmaatschappij verhandelde al . Radio ontvangtoestel voor wisselstroom. Uit de practijk is gebleken, dat men de allergrootste waarde hecht aan eenvoudige, automatische. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Vintage Buizenradio van het merk Erres , model RA 615.


De radio is geproduceerd door van der Heem uit Nederland en stamt uit de jaren vijftig.

De Erres 52 gebouwd in de Van der Heem fabrieken in Den Haag. Eén radio , een Aristona hoef ik maar weinig aan te doen, maar hij had . Het vakje zoals op de Erres radio is weergegeven en dat ook in of onder sommige Philips toestellen. Als je die waarde overschrijdt gaat de buis snel kapot. De uitvoering met stereo grammofoon is de Erres KY596PS.


Op zich geen punt, want ik streef er niet naar zo veel mogelijk radiotoestellen te. Bij een goede afstemming heeft de anodestroom de laagste waarde. PRIJS IN FRAAIE UITVOERING In elke boekhandel verkrljgboor N. Werkt niet, vangt stof en tja… hij staat er al jaaaaaren. Sorry opa en oma, maar deze erfenis gaat de kliko in. Hallo Herr Aren van Waarde.


Ga naar de cataloguswaarde. Titel, : Erres radio en pick-up. RADIOBOUWDOZEN voor de jeugd. En nu ben je de trotse bezitter van de ERRES radiobouwdoos.


Een nieuwe aanwinst in mijn collectie is deze ERRES 5radio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts