vrijdag 9 juni 2017

Verschil airfryer en actifry

Wat is de beste hetelucht friteuse? Een Philips Airfryer of een Tefal ActiFry ? Wat zijn de voor en nadelen? Tefal en Philips zijn de pioniers van het airfryen, het luchtfrituren.


Inmiddels zijn er tientallen merken. Met zowel de Philips Airfryer als de Tefal Actifry frituur je jouw favoriete snacks met hete lucht in plaats van in frituurvet.

Toch zien ze er behoorlijk anders uit. En er zijn nog wel meer verschillen. Met een hetelucht friteuse kun je gemakkelijk en vooral gezond frituren, bakken en grillen.


We vergelijken de Philips Airfryer XL met de Tefal ActiFry Express XL. Nu is een frietje of een. Een hete lucht over is absoluut onmisbaar in ons huishouden maar wel groot en dus duur in gebruik voor een simpel saucijzen broodje.


Gekocht omdat die echt alleen met hete lucht is. Wij hebben een airfryer. De airfryer is gewoon een soort oven eigenlijk.

Frituurpan de deur uit, Actifry erin? Meer resultaten van forum. Kies je voor een Philips Airfryer , een Tefal Actifry of een ander merk? Pionier luchtfrituren was Tefal met de Actifry (€ 169): een Tefalpan onder plastic deksel, onder het deksel wordt een heteluchtstroom geblazen met de kracht van een verfafbrander.


De aardappelstukjes of frieten worden met een draaiende schoep langs de hete lucht gevoerd. Een of twee jaar later meldde Philips zich op . Daarom heb ik een top met de beste airfryers voor je opgesteld. Alle voor- en nadelen staan. SEB Actifry Express XL, kg, Nee, V. Het is tot wel de helft goedkoper dan de Philips Airfryer XL, toch zijn er wel een aantal verschillen te benoemen. De Consumentenbond test alleen nog maar met gewone diepvriesfrites, want ovenfrites werden in bijna alle airfryer goed gaar.


Opvallend was het grote verschil tussen de verschillende modellen. Van modellen die als uitstekend werden beoordeeld met een mooi eindcijfer tot zware onvoldoendes met . Met de ActiFry kun je eindeloos variëren door verschillende maaltijden te bereiden. Frituren, bakken en roerbakken: je zet de heerlijkste gerechten op tafel. Radar test de Tefal Actifry van €12- en de Philips van €18- maar ook we de goedkopere Princess Digital aerofryer van €9- en de budgetversie van Watshome, de Multifryer. Om het verschil in vetgehalte te meten, brengen we de zes porties naar de laboratoriumklas van de Hogeschool Rotterdam.


De Tefal Actifry en de Philips Airfryer verschillen niet veel van elkaar want ze werken beiden op basis van hetelucht.

Zo maakt de Tefal Actifry gebruikt van een lepeltje olie. Bij de Philips Airfryer komt er helemaal geen olie aan te pas en is daarin gezonder. Maar ik kan je met recht zeggen, dat als je de beste heteluchtfrituurpan van dit moment zoekt, je toch echt uitkomt bij de Philips Airfryer. De alternatieven voor de Philips Airfryer zijn de Tefal Actifry en de Princess Aerofryer XL. De verschillen zitten in het formaat en de bediening.


The major ones are the Airfryer vs Actifry – which one to buy? Both use hot air technology but they come in different designs and cooking parts. Het grote verschil met de Philips Viva Airfryer is de inhoud van het Airfryer mandje. Hieronder staan ze kort omschreven.


De Philips Avance heeft twee verschillende machines. Wanneer je deze twee Airfryers vergelijkt zal je merken dat het model . Wil je een ActiFry kopen? Het bekendst is de Tefal ActiFry. Zo is er ook een ActiFry XL en zelfs een ActiFry XXL.


Goed om te weten: de Tefal Airfryer bestaat niet: Airfryer is een merk van Philips. Japanese crash and comedy videos, Airfryer of ActiFry ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts